Zoeken

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle updates!

De heer Robert Koolen

 Robert Koolen
  • 49 jaar
  • Directeur Strategie & Innovatie Heijmans Vastgoed BV
  • Heijmans Vastgoed BV

Drs. Robert Koolen MBA (1968) is werkzaam als directeur Strategie & Innovatie voor de business units Vastgoed en Woningbouw van Heijmans. Daarnaast geeft hij sinds vijf jaar leiding aan het duurzaamheidsprogramma van Heijmans NV. Binnen dit programma worden nieuwe innovatieve producten ontwikkeld maar wordt ook de verduurzaming van de bedrijfsvoering van Heijmans opgepakt.

Na zijn studies  natuurwetenschappelijke milieukunde (Radboud Universiteit) en bedrijfskunde (MBA) startte hij zijn carrière bij ingenieursbureau Oranjewoud. Voor zijn periode bij Heijmans, is hij enige jaren werkzaam geweest als senior consultant bij onder meer Ernst & Young.
 
In zijn rol bij Heijmans ligt de nadruk op het in kaart brengen en analyseren van trends, het tot stand laten komen van visies op specifieke onderwerpen. Hij hecht daarbij veel belang bij aan goede besluitvorming en doorvoering van genomen strategische keuzes in de organisatie.
 
Robert Koolen is tevens voorzitter van de Beleidsadviescommissie Duurzaamheid van Bouwend Nederland en lid van de Raad van Toezicht van VACpunt Wonen.

Terug naar boven