Expertpanel
Roel Nozeman

Roel Nozeman

Manager FSC Netwerk @ FSC Nederland

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Roel Nozeman (1975) is sinds 2012 werkzaam bij FSC Nederland als netwerkmanager voor de bouwsector. Hij werkt graag samen met bedrijven die de kansen en noodzaak zien van duurzaam ondernemen om op langere termijn succesvol te blijven. FSC Nederland is een breed gedragen netwerkorganisatie met als doel het bevorderen van sociaal, ecologisch en economisch verantwoord bosbeheer wereldwijd.

Binnen FSC Nederland is hij o.a. verantwoordelijk voor het Bouw en Hout Convenant, een verduurzaminginitiatief dat gegroeid is naar een groep van 25 grote bouw- en houtbedrijven. Deze bedrijven zijn transparant over het percentage ingekocht duurzaam hout en werken naar een volledig duurzame houtinkoop. 

Roel is afgestudeerd bedrijfskundige aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met een specialisatie in innovatie management.                                                            

Verder lezen
 

Interesses Interesses

Thema's:

 

 

 

 

 

Doelgroepen

 

Contactinformatie Contactinformatie

FSC NederlandNieuws Artikelen, events & downloads

Steden cruciaal bij tegengaan klimaatverandering

Steden cruciaal bij tegengaan klimaatverandering

06-10-2016 om 15:30 uur

Roel Nozeman: Tegenwoordig leeft 50% van de wereldbevolking in steden. Deze steden zijn verantwoordelijk voor 70% van de wereldwijde ...

Lees verder »

Circulair bouwen en de natuur voor inspiratie

Circulair bouwen en de natuur voor inspiratie

16-02-2016 om 13:00 uur

Roel Nozeman: De bouw is in ontwikkeling. We kijken en leren van de auto-industrie en scheepsbouw: efficiënter bouwen met ...

Lees verder »

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up