Zoeken

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle updates!

Expertpanel
Ronald Schilt

Ronald Schilt

Merosch @ Merosch

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Ronald Schilt heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van duurzame technieken en het 'organiseren van de wil' om te komen tot een gezonde en duurzame samenleving. Vanuit de overtuiging dat het beter moet en beter kan met duurzaam en gezond bouwen in Nederland, richtte hij in 2008 Merosch op. Hij is idealistisch en heeft een hekel aan de woorden “maar,…” en “kan niet”. Hij weet echter als geen ander dat draagvlak en concrete businesscases nodig zijn om gezamenlijk stappen te kunnen maken. Daarnaast geldt 'Practice what you preach' en woont hij sinds 2012 met zijn gezin in een energieneutrale nieuwbouwwoning in Bodegraven.

Over Merosch

Het moet en kan beter. Vanuit deze missie richt Merosch zich op nieuwbouw- en renovatieprojecten met de hoogst haalbare ambities op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en circulair bouwen. De kracht van Merosch ligt in de combinatie van gedegen kennis over techniek, financiën en beleid- en besluitvorming en de kwaliteit om hier helder en doelgroepgericht over te communiceren.

Merosch komt tot haar recht bij projecten met hoge ambities en grote complexiteit. Projecten waarbij gezondheid, energie en/of duurzaamheid belangrijke thema's zijn, is de specialiteit van Merosch. Op dit gebied hebben zij inmiddels een aantoonbare track record opgebouwd.

LinkedIn Ronald |www.merosch.nl | Volg Merosch op Twitter | Volg Merosch op Linkedin

Verder lezen
 
 

Interesses Interesses

Thema's:

 

 

 

 

 

Doelgroepen

 

Contactinformatie Contactinformatie

Merosch 

Nieuws Artikelen Ronald Schilt

  • De meest gelezen verhalen van 2017: nummer 5

    De meest gelezen verhalen van 2017: nummer 5

    In aanloop naar 2018 publiceert Duurzaam Gebouwd de komende 2 weken de 10 meest gelezen verhalen van 2017. Nummer 5 is de expertblog van Merosch-directeur Ronald ...

  • Als de confetti is opgeruimd

    Als de confetti is opgeruimd

    10-tallen dan wel 100-en scholen dragen inmiddels de kwalificatie ‘Frisse Scholen’. RVO stelt sinds 2 jaar zelfs een top-15 samen van de meest ...

« Vorige pagina Naar het overzicht »

Terug naar boven