Expertpanel
Sven Meijerink

Sven Meijerink

Directeur / eigenaar @ Robisol

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Sven Meijerink is eigenaar/directeur van Robisol B.V. Met Robisol ontwikkeld, produceert en levert hij hoogwaardige systemen voor het op fraaie wijze integreren van zonnepanelen in de gebouwde omgeving.

Sven is in 2003 afgestudeerd als Technisch Bedrijfskundig Ingenieur, heeft in 2009 zijn MBA afgerond aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en is sinds 2014 lid van de Nederlandse Orde van Uitvinders. Sven heeft zijn afiniteit met constructienbouw opgedaan bij BOAL Systemen. Dit bedrijf is wereldwijd marktleider in aluminium constructie voor de glastuinbouw. Daarna heeft hij zijn kennis toegespitst op zonne-energie en woningbouw. Als bijdrage aan duurzaamheid heeft Sven zich gespecialiseerd in het op fraaie wijze integreren van zonne-energie in daken en gevels. Daarbij heeft hij veel kennis en ervaring op het gebied van elektrotechniek, bouwkunde en bouwfysica.

Robisol heeft een drietal systemen beschikbaar waarmee zonnepanelen in gebouwen kunnen worden geïntegreerd. Zowel voor de bouwkundige eisen als voor pasklare oplossingen staat Sven graag voor u klaar voor een stukje engineering, ontwerp en advies. 

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

Robisol


Postadres
Kiotoweg 40
3047 BG Rotterdam

Telefoon: 010-2235953


Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up