Expertpanel
Theo Ockhuijsen

Theo Ockhuijsen

Directeur @ Innovatie Express & BIMpuls

Eindbeslisser

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

De markt van de installatiebranche en de technische sector in het algemeen zijn volop in beweging. Nieuwe markten, ontwikkelingen op bestaande markten en gewijzigde maatschappelijke verhoudingen stellen andere, nieuwe eisen aan bedrijfsstrategieën, communicatie en de organisatiestructuur van de onderneming.

Hoe kunnen bedrijven hier op inspelen? Hoe combineren ze nieuwe technologieën met nieuwe business modellen en sociale innovatie om zo te komen tot nieuwe producten en diensten. De positie van installatiebedrijven zal door deze ontwikkelingen ingrijpend veranderen, evenals de manier waarop met anderen en in de eigen organisatie wordt samengewerkt.

Directeur (Innovatie Express B.V.)
Innovatie Express ondersteunt ondernemingen in de Technische Installatiesector en aangrenzende branches met concept, product en organisatie ontwikkeling om innovatieve marktkansen te benutten.

Directeur (BIMpuls®)
BIMpuls® is geen traditioneel advies of consultancy bureau. BIMpuls® is een bureau met een nieuwe manier van samenwerken, namelijk integraal samenwerken. BIMpuls® geeft de impuls aan uw organisatie om samen met uw medewerkers te overleven in het heden en te bouwen aan een duurzame toekomst. In onze nieuwe manier van samenwerken staan BIM, Lean, Innovaties, Branchekennis en Vakmanschap centraal. Met als missie: 'Samen bouwen aan een innovatieve, toekomstgerichte en gezonde Bouw & Installatiebranche'.

Adviseur & Consultant (OTIB)
OTIB is het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf. De technische installatiebranche is met ruim 10.000 werkgevers en bijna 136.000 werknemers een van de grootste branches van Nederland. OTIB ondersteunt werkgevers en werknemers uit de branche bij het (verder) ontwikkelen van hun kennis en vakmanschap. Ook wil OTIB jong en oud kennis laten maken met de branche. 

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

Innovatie Express & BIMpuls
Nieuws Artikelen, events & downloads

c54 c125
Kansen nu verzilveren

Kansen nu verzilveren

14-03-2017 om 15:30 uur

Theo Ockhuijsen: Er verschijnen boeken en nota’s vol over de doelen van het energie- en klimaatbeleid.  We dreigen in ...

Lees verder »

c54 c160 c269
Hekken verzetten voor een nieuwe plek in de wei

Hekken verzetten voor een nieuwe plek in de ...

13-10-2014 om 15:30 uur

Theo Ockhuijsen: Een podium. Een groen kunstgrasveld. Hekken erom heen. En een zaal vol mensen uit de branche. Een film met twee ...

Lees verder »

c54 c139
#HetNieuweBouwen

#HetNieuweBouwen

27-06-2014 om 15:30 uur

Theo Ockhuijsen: Soms heb je gesprekken die je lang heugen. Ik neem u mee naar een training die ik onlangs gaf. In een van de pauzes ...

Lees verder »

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up