Expertpanel
Thies van der Wal

Thies van der Wal

Duurzaamheid/ MVO @ VBI

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Thies van der Wal verbindt maatschappelijke uitdagingen en technologische innovaties middels sluitende businesscases aan elkaar. Goed rentmeesterschap met oog voor bedrijfsmatige continuïteit. Tijdens en na zijn studies Bouwkunde, Bedrijfskunde en Betontechnologie deed Thies ervaring op in diverse functies in de bouw. Vanuit deze brede achtergrond is hij een actieve versneller bij de initiatieven van o.a. BFBN, DGBC, MVO Nederland, Green Deal Verduurzaming Betonketen, Green Deal Circulaire Gebouwen, het Beton Akkoord, Economic Board Utrecht en Energiesprong/Stroomversnelling.

Bij VBI richt hij zich op het grensvlak van innovatie en MVO. Hij bouwt mee aan duurzame, flexibele en comfortabele woon- en werkomgevingen op basis van intelligente industrialisatie. Daarnaast is hij lid van de Raad van Commissarissen bij Woonstichting Valburg, waar hij zijn werkveld verbreedt met corporate governance.

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

VBI
Nieuws Artikelen, events & downloads

c54
Duurzaamheid als businesscase

Duurzaamheid als businesscase

16-12-2015 om 15:30 uur

Thies van der Wal: Op 12 november sprak ik op het Duurzaam gebouwd-congres in Groningen. Ik introduceerde daar de ‘Ladder van ...

Lees verder »

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up