Expertpanel
Thomas Heye

Thomas Heye

Duurzaamheidscoördinator Boele & van Eesteren bv @ Boele & Van Eesteren BV

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Na zijn traineeship en een tijd gewerkt te hebben als werkvoorbereider bij Boele & van Eesteren houdt Thomas Heye zich sinds 2009 fulltime bezig met duurzaamheid. De eerste paar jaar door in de bouwkeet praktijkervaring op te doen met de realisatie van diverse toonaangevende duurzame projecten zoals het TNT Green Office in Hoofddorp. Sinds 2011 zet hij deze kennis in binnen heel Boele & van Eesteren. Zo begeleidt hij diverse projecten met hun duurzaamheidambities en is hij betrokken bij de duurzame kant van de bedrijfsvoering.

Thomas is betrokken bij het ontplooien en ondersteunen van nieuwe initiatieven rond duurzaamheid. Hij wil graag zorgen dat er niet alleen gepraat wordt over duurzaamheid, maar er daadwerkelijke iets gedaan wordt. Projecten die verder gaan en een andere vraag stellen (en dus een ander antwoord nodig hebben) prikkelen hem het meest. Zijn interesses liggen bij ’steeds een stapje verder’ en actief de samenwerking zoeken met collega’s, opdrachtgevers en stakeholders. Want je kunt alleen veel bereiken, maar samen nog veel meer.

Bij Boele & van Eesteren (onderdeel van VolkerWessels) geloven ze erin dat ze positieve impact kunnen hebben met hun projecten waarbij duurzaamheid steeds op een andere manier wordt ingevuld. Zij bieden toegevoegde waarde aan opdrachtgevers door inbreng van expertise op het gebied van duurzaamheid.

Als duurzaamheidscoördinator zet Thomas zich ook binnen VolkerWessels Bouw- & Vastgoedontwikkeling in voor de CO2-prestatieladder, het duurzaamheidsjaarverslag en een logistieke proeftuin.

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

Nieuws Artikelen, events & downloads

c54 c140
Het materialenpaspoort: 5 tips voor een circulaire revolutie

Het materialenpaspoort: 5 tips voor een circulaire ...

28-06-2017 om 11:00 uur
timer 3 min

Lars van der Meulen en Thomas Heye : Bouwers kunnen een enorme rol spelen in de circulaire transitie. VolkerWessels investeerde daarom onlangs in het ...

Lees verder »

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up