Zoeken

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle updates!

Expertpanel
Tim van Kempen

Tim van Kempen

Manager Partnerships @ BackHoom

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Als manager partnerships bij BackHoom is het Tim van Kempen (1971) zijn missie om zoveel mogelijk marktpartijen die betrokken zijn bij verduurzaming van particuliere woningen te faciliteren bij hun dienstverlening. Het succes van BackHoom is het succes van onze partners.

In de rol van accountmanager en later salesmanager heeft Tim bij Oxxio ervaring opgedaan in het helpen van zakelijke klanten bij hun energievraagstukken. Daarbij speelde niet alleen een scherpe energieprijs een belangrijke rol, maar ook de mogelijkheden om op energie te besparen middels investeringen en gedragsverandering.

Als sales- en partnershipmanager van WoonEnergie was Tim verantwoordelijk om groei te realiseren bij de verkoop van energie aan huurders van woningcorporaties. Hierbij heeft hij andere verkoopkanalen opgezet, het advies aan huurders om energie te besparen aangescherpt en de relatie met woningcorporaties sterk uitgebreid. Door deze wijzigingen is het aantal huurders dat middels inzicht in hun energieverbruik hun gedrag heeft veranderd toegenomen en heeft WoonEnergie een hogere klantwaardering gekregen onder huurders.

Verder lezen
 
 

Interesses Interesses

Thema's

Doelgroepen

 

Contactinformatie Contactinformatie

BackHoom« Vorige pagina Naar het overzicht »

Terug naar boven