Zoeken

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle updates!

Tonio Vervoordeldonk

 Tonio Vervoordeldonk
  • 55 jaar
  • Directeur Asset Facility Management
  • Asset Facility Management

Tonio Vervoordeldonk, directeur van Asset Facility Management is sinds 1986 actief in de bouw- en vastgoed wereld. Met liefde voor het vakmanschap van de makers is hij lange tijd als gedelegeerd bouwheer actief geweest en heeft steeds vanuit het belang van de gebruiker en eigenaar gewerkt aan werkend vastgoed. Rode draad is een combinatie van proces-, project- en algemeen management.

Steeds op zoek naar de goede mix en de optimale invulling van de klantvraag. Altijd op zoek naar de optimale samenwerking met de beste specialisten en zo steeds werkend aan ontwikkeling. Zijn geloof in de kracht van mensen en plezier in verbetering en vernieuwing is een drijvende kracht. Hij heeft gewerkt vanuit meerdere posities en in allerlei sectoren.

Zijn ervaring als ondernemer en als adviseur huisvesting en vastgoed gecombineerd met de ervaring als coach, mediator en projectmanager geven een brede blik. Als het om vastgoed gaat werkt hij het liefst vanuit het perspectief van de gebruiker. Wat is de behoefte, de bedoeling en hoe draagt vastgoed bij aan de organisatiedoelstellingen en ambities? Dit in combinatie met het waardevol gebruiken van bestaand vastgoed met een bijdrage aan onze leefwereld en met gebruik van wat mogelijk is.  

Kennis van zaken als 'moderne contractvormen', '(keten)samenwerking', 'transformatie van bestaand vastgoed' samen met de ruime kennis van onderhoud en exploitatie van vastgoed binnen de eigen organisatie koppelt hij aan vraagstukken in de samenleving. Uit de verbinding komen de best passende concepten en oplossingen voort.

Terug naar boven