Expertpanel
Tristan Kunen

Tristan Kunen

Senior Manager @ Brink Groep

Adviseur

Linkedin   

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Tristan studeerde Bouwkunde aan de Technische Universiteit in Eindhoven. Zijn afstudeerrichting Real Estate Management & Development verraadt zijn voorliefde voor vastgoed en financiën.

Sinds 2008 is Tristan werkzaam bij Brink Groep als adviseur bij vastgoed- en gebiedsontwikkelingstrajecten. Vanuit financieel/economisch perspectief ondersteunt hij een diversiteit aan opdrachtgevers bij strategische opgaven. Hierbij ligt de focus op verduurzamingsvraagstukken in de bestaande voorraad. Dat kan zijn het opstellen van business cases, inzicht verstrekken in de financiële haalbaarheid en financierbaarheid van projecten, het vertalen van ambities naar beleid en doelen of het nadenken over een passende huisvesting.

Hij is gewend om complexe projecten integraal te benaderen en het totaaloverzicht te behouden. Daarbij handelt hij vanuit gezamenlijk belang om, met gepaste creativiteit, te komen tot het gewenste eindresultaat. Voorbeelden hiervan zijn het uitdenken en implementeren van de Moerdijkregeling en het verduurzamen van de huisvesting van tientallen MKB-ers in het kader van de Green Deal die Brink Groep sloot met MKB-Nederland. Ook is hij lid van het Excellent Expert Team (EET) vanuit het programma van Kantoren vol Energie van platform31.

Binnen Brink Groep is Tristan trekker van het thema Rendabele Duurzaamheid. De focus van duurzaamheid ligt niet langer op energiebesparing alleen, maar ook op gebruik van materialen en de impact van de fysiek gebouwde omgeving op gezondheid, comfort, levensgeluk en productiviteit. Brink Groep heeft daarmee geen andere kijk, maar vooral een bredere kijk op duurzaamheid. Uitgangspunt hierbij is dat vastgoed geen kostenpost is, maar een bedrijfsmiddel. Een middel dat kan bijdragen aan de visie en kernwaarden van een onderneming.

Verder lezen
 

Interesses Interesses

Doelgroepen

  • (Semi)-Overheid
  • Adviesbureau
  • Belegger
  • Projectontwikkelaar
  • Vastgoedeigenaar (kantoren)
  • Vastgoedeigenaar (maatschappelijk vastgoed)
  • Woningbouwcorporatie
 

Contactinformatie Contactinformatie

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up