Expertpanel
Vincent Vergunst

Vincent Vergunst

Directeur

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Vincent Vergunst, de derde generatie Vergunst sinds de oprichting van Metacon BV in 1927,  volgde in 2005 zijn vader op en werd directeur van Metacon BV.

Vincent: “Luisteren naar je klant is van groot belang. Onze missie is: Het ontzorgen van de klant: ‘Meedenken, vooruitdenken en ontwikkelen om te komen tot maatwerkoplossingen, die bruikbaar en toereikend zijn voor de toekomst.’ Waar anderen stilstaan, gaan wij door!”

Voor elk probleem is er een veilige innovatieve oplossing!

Metacon streeft continu naar vernieuwing. We stellen ons tot doel toonaangevend te zijn bij de ontwikkeling van duurzame producten en innovatieve oplossingen. Veiligheid bepaalt de norm. Al onze bedrijfs- en productieprocessen zijn hierop ingericht.

Metacon ontwikkelt en levert een scala aan brandwerende roldeuren, hefdeuren (zowel verticaal als horizontaal heffend), schuifdeuren, overheaddeuren en brandwerende doeken. Verder vervaardigt Metacon inbraakwerende rolluiken en rolhekken met dichte, geperforeerde of transparante lamellen en schaarhekken.

In een eigen bedrijfshal met een modern en geavanceerd machinepark worden uiteenlopende producten vervaardigd uit onder andere staal, aluminium en roestvaststaal. Zowel complexe maatwerkoplossingen als eenvoudige serieproducten. Met stalen zonweringen en schaararmschermen profileert Metacon zich op diverse markten.

Metacon heeft, met het grote assortiment aan rolluiken, branddeuren en constructiewerk, een oplossing voor de meest uiteenlopende situaties.

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up