Expertpanel
Walter Landsaat

Walter Landsaat

Directeur Dutch Housing Company @ Dutch Housing Company

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Walter Landsaat is directeur en oprichter van Dutch Housing Company. Dutch Housing Company is een zelfstandig opererend projectontwikkelings- en bouwbedrijf en profileert zich door op een vraaggerichte wijze stijlvolle, comfortabele en energiezuinige woningen te ontwikkelen en te bouwen. Met een passie voor- en focus op de klant brengt Dutch Housing Company de woningmarkt weer in beweging. Het kopen van een woning is voor de meeste mensen een life-time-event waar we onze kopers graag in voorzien. 

Onze missie is "Duurzaam Wonen Betaalbaar Maken" en inmiddels hebben we diverse projecten succesvol aan onze kopers opgeleverd. De uitdaging die we onszelf hebben gesteld is om als eerste duizend energieneutrale woningen op jaarbasis te realiseren. 

Walter is gehuwd en heeft twee kinderen en woont in Den Haag. Hij heeft Civiele Techniek & Management gestudeerd aan de Universiteit Twente en is daarna aan de slag gegaan bij projectontwikkelaars AM Wonen en Bouwfonds. Opgegroeid in een ondernemersfamilie is hij na het lezen van de enthousiasmerende biografie van Richard Branson in 2006 ook begonnen als ondernemer. Focus op de klant blijkt tot de dag van vandaag een onderscheidend gegeven in de woningmarkt. En dat is een inspirerend gegeven want het geeft ontzettend veel energie als mensen genieten van hun eigen duurzame woning. 

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up