Expertpanel
Wilfred Horst

Wilfred Horst

Directeur Verkoop @ Bosch Thermotechniek

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Wilfred Horst (1975) heeft gestudeerd aan de Hogeschool Windesheim, HEAO Commerciële Economie. Hij begon zijn carrière in 1999 bij Nefit en is vanuit een commercieel traineeship doorgestroomd naar de functie van Account Manager zakelijke markt. Hierin had hij regionale sales verantwoordelijkheid met focus op de woningcorporaties, institutionele beleggers, project installateurs en adviseurs. In 2002 maakte hij de overstap naar Breman Installatiegroep, divisie service. Breman Installatiegroep behoort tot één van de grotere spelers in de installatiebranche. In de rol van Commercieel Manager was hij verantwoordelijk voor de invulling van de afspraken voor de landelijke opdrachtgevers met focus op langdurige onderhoudscontracten (TCO) en partnerships met de opdrachtgevers. Daarnaast stuurde Wilfred het salesteam aan dat zorgde voor de ondersteuning van de regionale, autonome Breman bedrijven.

Na een periode met vooral focus op dienstverlening stapte hij in 2009 terug naar een product omgeving en werd hij Sales Manager bij Bosch Thermotechniek. Als Sales Manager voor het merk Bosch was hij verantwoordelijk voor de aansturing van het salesteam en de strategische afspraken met de groothandel, (landelijke) installateurs en opdrachtgevers. Na het besluit in 2012 om vanuit de organisatie Bosch Thermotechniek de focus vooral te leggen op het sterkte lokale merk Nefit en het merk Bosch voor de residentiele markt uit te gaan faseren, werd hij verantwoordelijk voor business development en de coördinatie naar de Key Accounts.  Sinds augustus 2014 is Wilfred verantwoordelijk als Directeur Verkoop voor de merken Nefit, Bosch en Buderus. Hierin heeft hij strategische verantwoordelijkheid voor de salesteams en de sales coördinatie van de complete value chain: groothandel, installateur, consument / opdrachtgever. Zowel in de B2C als B2B markt, actief in de residentiele en commerciële markt.        

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

Nieuws Artikelen, events & downloads

c54 c125
Energieneutraal: gedoseerd gas geven

Energieneutraal: gedoseerd gas geven

23-02-2017 om 15:30 uur

Wilfred Horst: Is Nederland in 2050 gasloos of CO2-loos? De politiek en de marktpartijen zijn er nog niet uit. Een ding is zeker: ...

Lees verder »

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up