Expertpanel
Wim Mulder

Wim Mulder

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Wim Mulder, geboren 26 november 1949, inmiddels met pensioen.

Opleidingen bouwgericht met als laatste het Aannemers diploma. Gewerkt bij verschillende bouwbedrijven, het laatst bij een middelgroot bouwbedrijf met o.a. systeembouw, als Uitvoerder.

In de jaren ’80 zat de bouw ook in een dal met als gevolg dat er is uitgekeken naar andere werkzaamheden, wel met de bouw als basis.

Zodoende terecht gekomen bij Simson Industriële Maatschappij. Gevestigd in Den Bosch.

Daar begonnen als Commercieel Technisch medewerker in West Nederland met de Bouwmaterialen Handel als voornaamste doelgroep. Omdat techniek de voorkeur genoot is dit later aangepast en werd de functie Technical Accountmanager. De doelgroep was alles wat met bouw te maken heeft en het strekte zich uit voor Benelux en omsteken.

Inmiddels is Simson ondergebracht bij Bostik, nr. 3 op de wereld ranglijst van lijm- en kit producenten. Onder de functie Technical Accountmanager viel de bouwkundige ondersteuning aan onze relaties, kontakten onderhouden met andere producenten, product ontwikkeling, het vinden van nieuwe toepassingen en het geven van trainingen e.d.

En omdat ik niet kan stilzitten heb ik opgericht, Betuwe Bouw & Gevel Techniek, een adviesbureau voor met name verlijmingen in de bouw met name gevels. 

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

Nieuws Artikelen, events & downloads

c54 c184
Stelling #VanGasLos: ‘Meer isoleren met natuurlijke materialen’

Stelling #VanGasLos: ‘Meer isoleren met ...

14-09-2017 om 15:30 uur

Wim Mulder: De komende tijd vraagt Duurzaam Gebouwd haar experts om een stelling te poneren, ten behoeve van een discussie ...

Lees verder »

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up