'Op het Duurzaam Gebouwd Congres tref je hoogwaardige bezoekers'

timer1 min

Abonneer je op ons Youtube-kanaal:

Profiel van de klant


Bedrijfsnaam: Van Wijnen

Bedrijfsgrootte: 1.659 fte

Branche: aannemersbedrijf

Partner sinds: 2015

Testimonial


Bas Boom

Je ziet heel veel congressen in de sector met een groot volume aan bezoekers, maar het mooie aan het Duurzaam Gebouwd Congres zijn de hoogwaardige bezoekers waardoor je direct in contact komt met voornamelijk beslissers. Ik heb dan ook heel veel interessante partijen gesproken zoals woningbouwcorporaties. Daarnaast willen wij ook graag met regionale overheden en gemeentes in gesprek om te horen tegen welke problemen zij aanlopen en hoe wij hun hierin kunnen helpen.

Bas Boom Hoofd commercie, Van Wijnen

Meer over deze dienst

Van Wijnen maakt gebruik van een Partnership in combinatie met een Duurzaam Gebouwd Congres Sponsorship en extra branding producten zoals nieuwsbrief sponsoring, extra bannercampagnes en advertenties. Dit geeft hen de mogelijkheid om zichzelf te profileren onder meer dan 90.000 professionals uit de integrale-bouw en vastgoed sector en hun netwerk uit te breiden met beslissers van corporaties, (regionale) overheden en gemeenten.

Ontdek hoe Duurzaam Gebouwd je kan helpen om jouw ambities te realiseren en download onze feitenkaart. Lees meer over een Partnership bij Duurzaam Gebouwd of bekijk ons totale diensten aanbod.

keyboard_arrow_up