Voldoet jouw kantoorgebouw aan de wettelijke verplichting?

Jij als gebouweigenaar van commercieel vastgoed staat voor een uitdaging: namelijk je kantoor vóór 2023 op energielabel C krijgen. Voldoe je niet tijdig aan deze verplichting, dan mag het kantoorpand niet langer verhuurd of gebruikt worden en riskeer je een forse boete.

Het verduurzamen van jouw kantoor is vast niet iets waar jij je dagelijks mee bezig houdt dus waar begin je en wat komt er allemaal bij kijken?

Als kennisplatform voor de integrale bouw- en vastgoedsector helpen wij je graag op weg door je kennis bij te spijkeren op het gebied van financiering, subsidies, voorbeelden van innovatieve oplossingen en best practises zodat jij straks de duurzaamheids-expert kan worden binnen jouw organisatie. Zo wordt het verduurzamen ineens een businesscase in plaats van een kostenpost!

  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Daarnaast bieden wij je de verbinding met koplopers op het gebied van duurzaam bouwen die jou kunnen helpen om jouw kantoor te verduurzamen. Alles overzichtelijk via 1 platform, 24-7 bereikbaar. Of je nu liever solo aan de slag gaat met het lezen van artikelen of whitepapers, video’s bekijkt of via seminars informatie vergaard, alles is mogelijk.

Stap 1

Check je energielabel en zie hoe groot jouw uitdaging is.

Stap 2

Vergaar kennis over financiering, subsidie en best practices van andere gebouweigenaren.

Stap 3

Vind de juiste partijen om aan de slag te gaan.

Vergaar kennis en kom in contact met de juiste partijen met een Duurzaam Gebouwd Bedrijfslidmaatschap

Sluit een bedrijfslidmaatschap af &
kom met ons mee naar Green Buildings congres

CheckInformatie over financiering & subsidie

CheckIn contact komen met gelijkgestemden

CheckInnovaties om jouw kantoor te verduurzamen

CheckBedrijven die je verder helpen

Bedrijfslidmaatschap afsluiten >

Wat krijg je nog meer?

We helpen je vast op weg met de invulling van je lidmaatschap:


Green Buildings Congres

Datum: 13 september 2018

Tijd: 12:30 – 18:00 uur

Locatie: Koninklijk Instituut voor de Tropen, Amsterdam

Bezoekers: 400 beslissers van 25 miljoen m² gebouw- en 300 gebouweigenaren & eindbeslissers uit de real estate, facility management en techniek


Sinds 2007 organiseert CFP jaarlijks het Green Buildings Congres. Tijdens dit congres staan innovatie en verduurzaming van de bestaande bouw centraal. Er komen wederom bekende key-note sprekers die een vernieuwde kijk geven op verduurzaming, ondernemen binnen een circulaire en inclusieve economie. Centraal staan de 40 startups die de nieuwste concepten, producten en ideeën met betrekking tot duurzaamheid zullen pitchen. De beste drie pitchers zullen worden beloond met een prijs waarvan het beste idee wordt bekroond met de Innovation Challenge Award 2018.

Bekijk de video om meer te weten te komen!


Sluit een bedrijfslidmaatschap af &
kom met ons mee naar Green Buildings congres

Bedrijfslidmaatschap afsluiten >
keyboard_arrow_up