Persoonlijke leden
Atom Zhou

Atom Zhou

Directeur / eigenaar @ Zhou Real Estate

Eindbeslisser

Linkedin   Twitter   

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Ontwikkelen met gevoel, niet met de rekenmachine. Dat is het streven van Atom Zhou, directeur en eigenaar van Zhou Real Estate. Zhou wil een waardevolle maatschappelijke bijdrage leveren door het voortouw te nemen in unieke projecten, zoals het Haagse Asian Business Court, het Rotterdamse Colours of Asia en het Schiedamse Hotel Havendijk 1001. Met zijn vastgoedprojecten realiseert Atom Zhou bijzondere objecten, waar hij met zijn werklust en oog voor cultuur en historie zijn stempel op drukt.

In alles gaat Atom Zhou voor het hoogst haalbare en ziet hij voortdurend mogelijkheden tot verbetering. Daarom is hij bij alle aspecten van zijn projecten betrokken, opdat deze een waardevolle bijdrage leveren aan de maatschappij. Veelal betreft dit het creëren van raakvlak tussen Nederlandse en Chinese gemeenschappen, waardoor deze elkaar beter weten te vinden en kunnen samenwerken.

Zo nam Zhou in Den Haag het initiatief tot het Asian Business Court, dat speciaal is ontwikkeld voor Aziatische en westerse bedrijven die met elkaar zakendoen. In dat kader wordt Zhou bovendien ook regelmatig door de gemeente Den Haag betrokken bij haar China-portefeuille. Door op vrijwillige basis mee te gaan op handelsreis, tracht hij Chinese bedrijven naar het, vergeleken met Amsterdam of Rotterdam, onbekende Den Haag te halen.

Ook in Rotterdam bouwt Atom Zhou aan faciliteiten waar de Chinees-Nederlandse gemeenschap zich van zijn beste kant kan laten zien. In de voormalige discotheek Nighttown realiseert Zhou een combinatiegebouw voor commercie en cultuur. Midden in het Rotterdamse Chinatown maakt hij met Colours of Asia ruimte voor horeca, winkels, appartementen, bedrijven en culturele voorzieningen.

In Schiedam voorziet Zhou een nieuwe bestemming voor het gebouw waarin voorheen de provinciale bibliotheek was gevestigd. Zhou wil op die locatie Hotel Havendijk 1001 ontwikkelen, een hotel met shortstay voor expats. Daarmee richt hij zich op het middeldure tot hogere segment van de markt. Met de hotelbezoekers, het Frans-Chinese restaurant op de benedenverdieping en de vergader- en co-workingruimten in het gebouw, is het project een verrijking voor de omliggende wijken.

Verder lezen
 

Interesses Interesses

Doelgroepen

 

 

 

 

 

 

Contactinformatie Contactinformatie

Zhou Real Estate


Telefoon: 0708888858


Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up