Persoonlijke leden
Hans Kamphuis

Hans Kamphuis

Directeur / eigenaar @ The Link Solutions

Eindbeslisser

Linkedin   

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Vanaf het begin van de jaren tachtig kenmerken mijn werkzaamheden zich door het leggen van verbindingen tussen individuen en organisaties met innovatieve concepten en de realisatie daarvan. Daardoor heb ik veel ervaring opgedaan met het werken met en begeleiden van uitvinders, ontwerpers en andere partijen uit de creatieve industrie.

Sinds 1980 ben ik werkzaam als ondernemend projectmanager op het gebied van innovatie, valorisatie en kennistransfer. In 2011 heb ik de Open Design Aanpak geïntroduceerd. Met inschakeling van een groot netwerk van adviseurs en investeerders worden nieuwe bedrijven opgericht vanuit concepten van ‘user innovators’: professionals die concepten bedacht hebben maar niet in staat zijn dit concept zelf op te schalen naar de markt. In dit kader heb
ik de o.a. volgende nieuwe producten naar de markt begeleid: KEES (www.keesmakers.nl),
Krullaards Perfect Reset (www.kpr.nl), de Babywatcher (www.mybabywatcher.com) en de True Phantom (www.truephantom.nl).

Vanaf 2013 ben ik commissielid bij de NWO Toegepaste Technische Wetenschappen. Begin 2015 heb ik The Link Solutions opgericht: het eerste Nederlandse netwerk voor vraag & aanbod van ideeën, concepten en octrooien (www.thelink.solutions).
PatentMatch is een bijeenkomst waarop aanbieders en vragers naar patenten bijeenkomen, maar ook aanbieders van diverse relevante diensten (www.patentmatch.nl).

Momenteel ben ik eveneens werkzaam bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland als Adviseur Internationaal Ondernemen en Innoveren in het Enterprise Europe Network. (www.een.ec.europe.eu).  

Door mijn activiteiten in de afgelopen 35 jaren heb ik in Nederland een uitgebreid netwerk opgebouwd in alle relevante sectoren op het gebied van innovatie, onderwijs, industrie, dienstverlening en overheid.

Verder lezen
 

Interesses Interesses

Doelgroepen

  • (Semi)-Overheid
  • Leverancier / groothandel
 

Contactinformatie Contactinformatie

The Link Solutions
Adviesbureau

Postadres
Brunita J. Gemmekelaan
2252TK Voorschoten

Telefoon: 0651445107


Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up