Persoonlijke leden
Paul David

Paul David

Directeur / eigenaar @ Da Maestro

Eindbeslisser

Linkedin   

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

Comfortabel, gezond en voordelig#VanGasLos wonen is kinderspel.

Dat Nederland afscheid moet nemen van het aardgas is een geweldige kans om een duurzame en gezonde leefomgeving te realiseren. Met de innovatieve, uitgekiende elkaar aanvullende producten in ons assortiment wordt ons huis een stuk aangenamer gemaakt.

Om de woning te verwarmen gebruiken we straling. De prettige warmte van een gloeiende potkachel komt tegenwoordig uit elektrische infrarood verwarmingspanelen. De panelen in ons assortiment hebben het hoogste rendement en zijn getest door Seibersdorf Laboratories. Voor wie geen panelen wil is er  infrarood heatingfilm. Dat is verwarmingsfolie voor op de vloer of aan het plafond.

Om de warmte in huis te houden is er een effectieve en heel dunne Duitse isolatiefolie (11,4mm), die de infrarood warmte voor 96% reflecteert. Dit product zorgt voor een buitengevelisolatie met Label A. Da Maestro is samen met Isovision partner van deze folie voor de Benelux.

Comfortabel en gezond.

Infrarood verwarming is uiterst gebruiksvriendelijk. De panelen worden aangestuurd door WIFI ready thermostaten, die door middel van handige apps op een laptop, tablet of smartphone worden ingesteld. Intellligente software zorgt ervoor dat de verwarming alleen waar en wanneer nodig wordt ingeschakeld.

Infrarood verwarming verwarmt niet de lucht, maar het interieur. Dat klinkt gek, maar het voelt heel aangenaam, net alsof je in de zon zit. Bijkomend voordeel is dat er geen sprake meer is van vocht, tocht of schimmel , zelfs niet in badkamers, (TNO 2001).  Infraroodverwarming heeft geen onderhoud nodig. Ze blijven 25 tot 30 jaar probleemloos functioneren.

Wie zijn woning goed isoleert loopt het risico dat er in sommige ruimtes te weinig verse lucht wordt aangevoerd. Ook daarvoor is een effectieve oplossing voorhanden in de vorm van een uitzonderlijk zuinig ventilatiesysteem. Dat verwarmt de koude binnenkomende lucht met de warmte van de uitgeblazen lucht. Het systeem is geruisloos, werkt volautomatisch en heeft een gemiddeld elektriciteitsverbruik van slechts 6 Watt. Dit systeem heeft diverse innovatieprijzen gekregen en is voorzien van het Passiv Haus Certificaat.

Om duurzaam te douchen met ultiem douchecomfort is er een revolutionaire oplossing:een systeem dat het douchewater kan recyclen. Dat levert een besparing op van 70% energie en er is 80% minder water nodig.

Meer informatie:

Duurzaam Gebouwd heeft op de website en in het magazine 3 artikelen gepubliceerd over infrarood verwarming

Historische gebouwen gedijen beter met spaarwarmte

"De combinatie van milieuvriendelijk, goedkoop en netjes afgewerkt heeft mij enthousiast gemaakt" de heer Wilfried Trapp eigenaar studiecoaching bureau centrum Hilversum 035 683 6525, Monumenten. Bekijk ook de flyer

Verder lezen
 

Interesses Interesses

Doelgroepen

  • Aannemersbedrijf
  • Architectenbureau
  • Gevelbouwbedrijf
  • Installatiebedrijf
  • Onderwijs
  • Projectontwikkelaar
  • Vastgoedeigenaar (kantoren)
  • Vastgoedeigenaar (maatschappelijk vastgoed)
  • VVE
  • Woningbouwcorporatie
 

Contactinformatie Contactinformatie

Da Maestro
Leverancier / groothandel

Bezoekadres
Jhr. van Sypesteynlaan 53C
1231XM Loosdrecht

Postadres
Jhr. van Sypesteynlaan 53C
1231XM Loosdrecht

Telefoon: 0643278578


Nieuws Artikelen, events & downloads

c21 c160 c225
Infraroodverwarming als onderdeel van elektrische toekomst

Infraroodverwarming als onderdeel van elektrische ...

24-09-2018 om 13:00 uur
timer 3 min

Het toepassen van infraroodverwarming is nog geen gemeengoed in de bouw- en vastgoedsector, terwijl het een belangrijk ...

Lees verder »

c20 c120 c225
Impact van spaarwarmte op historische gebouwen

Impact van spaarwarmte op historische gebouwen

23-10-2017 om 15:30 uur
timer 7 min

De conditie van monumentale panden blijft beter op peil als ze op basis van oude principes worden verwarmd. Moderne ...

Lees verder »

c20 c122 c225
Isolatiefolie met hoge warmtereflectie van Duitse makelij

Isolatiefolie met hoge warmtereflectie van Duitse ...

21-11-2016 om 13:00 uur
timer 2 min

Een isolatiefolie met hoge isolatiewaarde is toepasbaar op daken, plafonds, muren en vloeren. Bijzondere eigenschappen ...

Lees verder »

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up