Zoeken

Expertpanel

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle updates!

Totaalconcept voor houten gevelbekleding

Totaalconcept voor houten gevelbekleding

Met Plan@Wood slaan Foreco, Drywood Coatings, Lenferink MVA en Arch Timber Protection de handen ineen.

Dit totaalconcept voor houten gevelprojecten koppelt aparte elementen van hout, verduurzaming, verf, montage en onderhoud tot 1 product. Plan@Wood combineert de verschillende oplossingen om een complete service te bieden. Productontwikkeling, een goed ontwerp en een optimaal onderhoudsplan zijn volledig op elkaar afgestemd voor een maximale prestatie.

Reguliere inspectie op basis van onderhoudsvoorschriften waarborgen de gewenste uitstraling en de brandveiligheid van de gemonteerde producten. Een terugnamemogelijkheid stelt de verwerking van het hout na de levensfase van de gevel of het gebouw veilig.

Waarborging activiteiten

De Stichting Garantieverlenging Veredeld Hout (SGVH) waarborgt de activiteiten van Plan@Wood. Via deze stichting worden prestatiecontracten afgesloten, die garant staan voor levering, montage, onderhoud en eventueel hergebruik van houten gevels. De onafhankelijke SGVH staat borg voor de contracten, waardoor de klant niet afhankelijk is van de individuele bedrijven. Hiermee worden geveleigenaren volledig ontzorgd en zijn de uitstraling en brandveiligheid gegarandeerd.

Bij Plan@Wood bestaat de keuze tussen 4 pakketten. De gevelconcepten I, II, III en IV bieden een steeds uitgebreider gevelelement. De pakketten zijn opgebouwd uit product, montage, onderhoud en hergebruik.

Foto: Van links naar rechts Gerrit Westera (Drywood Coatings), Alfred Lenferink (Lenferink MVA), Arno van Oosten (Arch Timber Protection) en KlaasJan Swager (Foreco). Samen initieerden zij Plan@Wood om een totaaloplossing voor houten gevels aan te kunnen bieden. Ieder gebruikt zijn eigen expertise om een maximale prestatie te leveren. 

 

  |  0 reactiespermalink

Reactie plaatsen

  Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties

Terug naar boven