Nominaties Duurzame 50 2020

Winnaar Duurzame 50 2018

Wie wordt de winnaar van de negende editie van de ABN AMRO Duurzame 50?

De ABN AMRO Duurzame 50 is de jaarlijkse thermometer betreffende duurzaamheid in de bouw en vastgoed in Nederland. De lijst weerspiegelt wat er het afgelopen jaar is gebeurd op het gebied van duurzaamheid in de bouw en vastgoedsector. Ieder jaar vraagt de vakjury zich af wat de belangrijkste vraagstukken en trends zijn en welke mensen daar het meest aan bijdragen.

Wie zijn de koplopers, maken meters, zetten de agenda, werken samen en brengen creativiteit en vernieuwing in? Wie zijn die mensen die over genoeg daadkracht, charisma, contacten, kennis en visie beschikken om de gebouwde omgeving ook echt duurzamer te maken?

Stem op jouw favoriet

Dit jaar introduceren we een nieuw element in de verkiezing van de ABN-AMRO Duurzame 50: de publieksstem. Van 2 maart tot 9 maart 12:00u kun je je stem uitbrengen op één van de genomineerden op de longlist.

De jury zal een ranglijst samenstellen en de winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het Green Tie Gala op woensdag 25 maart 2020 tijdens Building Holland in de RAI Amsterdam.

keyboard_arrow_up