Partners

AB Sales & Trade

Ingenieursbureau

 

 

Bedrijfsprofiel Bedrijfsprofiel

AB Sales & Trade is exclusief importeur / distributeur van CLAGE doorstroomwaterverwarmers. De gasgeiser van vroeger, maar dan in elektrische uitvoering. Wanneer je de warmwatervoorzieningen scheidt van de verwarming dan zijn er meer mogelijkheden om over te schakelen op elektrisch. Voor verwarming kun je dan denken aan een warmtepomp, infraroodpanelen, elektrische ketel of pellet kachel. Voor warmwater aan een doorstromer en/of zonneboiler voor de energietransitie.

CLAGE is een Duitse onderneming, die sinds 1951met ruim 200 medewerkers deze doorstromers ontwikkelt en produceert. Marktleider in de kleine doorstromers. Daarnaast een eigen R&D afdeling van zo’n 10 man. Die er voor zorgen dat de nieuwste technieken verwerkt worden, in nieuwe modellen. En zo een bijdrage wil leveren aan een duurzame wereld. Als internationale opererende onderneming, is CLAGE, met eigen kantoren en zelfstandige partners, in Europa en daarbuiten vertegenwoordigt.

CLAGE heeft voor elk warmwater gebruik een oplossing. Energiebesparing staat hoog in het vaandel. Stroom wordt steeds groener. Water niet warmer maken dan nodig is. De warmwatervoorziening zo dicht mogelijk bij het tappunt brengen. Decentraal is ideaal. De elektrische geiser hoort bij de huidige transitie en de toekomst.

Uw partner op het gebied van warmwater

Naast CLAGE voeren wij oplossingen op het gebied van elektrische warmwatervoorzieningen en verwarming. Klaar voor de toekomstige all electric woning.

Meer info te vinden op de websites.

www.clage.nl / www.absalestrade.nl

Verder lezen
 

Interesses Interesses

Thema's:

 

 

 

 

 

Doelgroepen

 

Contactinformatie Contactinformatie


Ingenieursbureau

Postadres
Postbus 518
9400 AM Assen

Telefoon: (0592) 40 50 32


Nieuws Artikelen, events & downloads

AB Sales nieuwe partner van Duurzaam Gebouwd

AB Sales nieuwe partner van Duurzaam Gebouwd

06-09-2016 om 11:00 uur

Het uit Assen werkende AB Sales & Trade is een nieuwe partner van Duurzaam Gebouwd. In een interview legt directeur ...

Lees verder »

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up