Partners

Aero-Therm

Leverancier / groothandel

Linkedin   Facebook   

 

Bedrijfsprofiel Bedrijfsprofiel

Wat is Aero-Therm?

Aero-Therm is een 1 mm dikke isolerend werkende thermo actieve coating laag die warmte reflecteert door middel van glazen micro bubbels, welke het hoofdbestanddeel is van de Aero-Therm. Een minimale laagdikte van 1 millimeter is alles wat nodig is om op een mogelijke besparing van 35% uit te komen. Deze  ultradunne reflecterende coating elimineert koude bruggen ,voorkomt schimmel en biedt een thermisch comfortabele ruimte. Geen enkele traditionele isolatiemethode biedt deze mogelijkheid bij zo’n dunne laagdikte. Aero-Therm is te gebruiken naast de reeds conventionele isolatiemethoden.

Vooral bij oudere panden waar men geen ruimteverlies door dikke isolatie voorzet wanden wil hebben of men met monumenten eisen rekening moet houden bied Aero-Therm de oplossing.

Hoe werkt Aero-Therm?

Aero-Therm heeft een coating ontwikkeld die zonder veel hak en breekwerk kan worden aangebracht. De 1 mm coating laag is voldoende voor een optimale werking. Doordat dit materiaal werkt op basis van reflecterende glasbolletjes wordt de warmte direct in de woning terug gebracht de ruimte in, het heeft dus niet de mogelijkheid om in de muur te verdwijnen. Het materiaal is ademend en vochtregulerend. Doordat de koude brug wordt onderbroken ontstaat er ook geen condens vorming en krijg je direct een thermisch behaaglijk binnen klimaat wat meteen voelbaar is. De muur blijft droog en er zal geen schimmel en algengroei meer ontstaan. De opwarmtijd voor de ruimte is hierdoor ook korter en dit zal ook merkbaar zijn is de energiekosten.

Contact:

Telefoon

Ron Krul            06-57089201
Jos Broersen     06-34073100

Verder lezen
 

Interesses Interesses

Thema's:

 

 

 

 

 

Doelgroepen

 

Contactinformatie Contactinformatie


Leverancier / groothandel

Postadres
De Volharding 9
1609 MJ Hem

Telefoon: 0228-753496


Nieuws Artikelen, events & downloads

Duurzame isolatietechnologie wint IBS Award

Duurzame isolatietechnologie wint IBS Award

19-03-2018 om 11:00 uur
timer 1 min

De International Builders Show Award is in de wacht gesleept door Aero-Therm, met zijn nieuwe duurzame isolatietechnologie. Van ...

Lees verder »

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up