Alba Concepts

Adviesbureau

Twitter   Linkedin   Facebook   Instagram   

 

Bedrijfsprofiel Bedrijfsprofiel

Bewust buiten de lijntjes.
Alba Concepts is een jonge, duurzame onderneming die zich richt op drie activiteiten: advisering, management en projectontwikkeling. Bij alle activiteiten staat centraal dat wij handelen daar waar vastgoed, duurzaamheid, strategie en financiën elkaar vinden in de vroege planfasen. Alba Concepts is 100% gedreven en altijd origineel. Alba Concepts durft risico’s te nemen en net over het randje te gaan. Soms moet je verder durven kijken en out-of-the-box durven denken, om tot dat idee te komen waar nog niemand aan heeft gedacht. Wij brengen ideeën in vastgoed verder.

Best for project.
Een verbinding maken tussen enerzijds cijfers, berekeningen, waarnemingen en anderzijds creativiteit, beleving en gevoel. Kijken waar je uitkomt. Vraagstukken conceptueel aanpakken. Dat komt mogelijk impulsief over, realisme verliezen wij echter nooit uit het oog. Wij werken altijd best-for-project. Door de juiste combinatie van kennis en creativiteit en het samenwerken met klanten, bundelen wij verschillende inzichten om tot het ultieme resultaat te komen. Dat maakt Alba Concepts wendbaar.

Ontstaan.
Alba Concepts is ontstaan vanuit de drang om te veranderen en de zoektocht naar uitdagingen, ondernemerschap en een eigen manier van werken. In 2015 opgericht als start-up met ambitie, maar inmiddels uitgegroeid tot een volwassen organisatie met een eigen signatuur en een solide, ervaren team dat gebaseerd is op vriendschap, vakmanschap en vertrouwen.

Verder lezen
 

Interesses Interesses

Doelgroepen

  • (Semi)-Overheid
  • Aannemersbedrijf
  • Architectenbureau
  • Belegger
  • Onderwijs
  • Vastgoedeigenaar (kantoren)
  • Vastgoedeigenaar (maatschappelijk vastgoed)
  • Woningbouwcorporatie
 

Contactinformatie Contactinformatie


Adviesbureau

Bezoekadres
Hintham 152
5246 AK Rosmalen

Postadres
Hintham 152
5246 AK Rosmalen

Telefoon: 085-782 6768


Nieuws Artikelen, events & downloads

Alba Concepts nieuwe partner van Duurzaam Gebouwd

Alba Concepts nieuwe partner van Duurzaam Gebouwd

26-08-2015 om 11:00 uur
timer 4 min

Duurzaam Gebouwd verwelkomt Alba Concepts als nieuwe partner. Via een interview stelt de organisatie zijn duurzame ...

Lees verder »

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up