Partners

CES Nederland BV

 

 

Bedrijfsprofiel Bedrijfsprofiel

Na in 1840 te zijn opgericht, is CES tegenwoordig een van de toonaangevende fabrikanten van mechanische- en elektronische sluitsystemen. Als eerste duitse onderneming begon CES in Velbert met de industriële productie van sleutels en cilinders. In 1857 nam Carl Eduard Schulte de onderneming over van zijn vader. Onder zijn naam verwierf CES nationale en internationale bekendheid als specialist voor betrouwbare beveiligingssystemen. Tegenwoordig wordt de productportefeuille aangevuld met de twee dochtermaatschappijen CESlocks en CEStronics.

CEStronics biedt met haar producten oplossingen aan, voor tijdsregistratie of persoonsgerelateerde toegangscontrole. Dit in combinatie met de modernste draadloze- en transpondertechnologie biedt u de mogelijkheid uiterst flexibel en efficiënt uw organisatie en toegangsbeheer vorm te geven.

CESlocks produceert hoogwaardige insteeksloten. Zo lenen bijvoorbeeld de innovatieve modulaire sloten en zelf-vergrendelende sloten zich prima voor tal van toepassingen.

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie


Overig

Postadres
Lage Brink 9


Telefoon: 0555266890


Nieuws Artikelen, events & downloads

c20 c151 c225
'Integrale benadering noodzakelijk voor healing environment'

'Integrale benadering noodzakelijk voor healing ...

26-06-2017 om 13:00 uur
timer 5 min

De Round Table Tour voerde deelnemers afgelopen 8 juni naar Mijn, centrum voor medische zorg in Brunssum. In dit ...

Lees verder »

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up