Partners

Desko kantoormeubilair

Leverancier / groothandel

 

 

Bedrijfsprofiel Bedrijfsprofiel

Desko staat al sinds 1952 garant voor kwaliteit op het gebied van kantoorinrichting, vloerbedekking, meubilair en kantoormogelijkheden. Met al ruim 62 jaar ervaring heeft Desko een duidelijke visie ontwikkelt op het creëren van kantoor- en interieurinrichting. Wij weten daarom ook hoe we het juiste gevoel in een kantoor kunnen realiseren.

Met meubilair van hoge kwaliteit en bijpassende accessoires zorgen wij ervoor dat de uitstraling uw werkwijze weerspiegelt. Dit zal uw werknemers zowel inspireren als motiveren. En dankzij de efficiënte inrichting is het voor hen ook mogelijk om goede prestaties te leveren.

Kantoorinrichters 2020

Als kantoorinrichters van de toekomst spelen wij in op de nieuwe trends, zoals circulaire economie en het nieuwe werken. Deze trends hebben wij verwerkt in een Desko totaalplan met een businessmodel waarin wij maatschappelijk bewust zijn, innovatie en business combineren.

Circulaire economie

Per klant kijken wij naar de economisch meest voordelige oplossing, rekening houdend met de optimale levenscyclus van de producten. Wij leveren zowel nieuwe als gebruikte kantoormeubelen. Gebruikt meubilair krijgt bij ons een nieuwe levenscyclus, nadat het eerst nauwkeurig gecontroleerd is en er weer uitziet als nieuw. Kijk ook op www.desko.nl/second-life voor meer informatie.

Dankzij ons brede assortiment kunnen wij u talloze mogelijkheden bieden. Wij leveren onder andere: bureaus, vergaderopstellingen, zithoekmeubilair en archiefoplossingen voor de perfecte kantoorinrichting. Deze kunt u onder andere kopen, huren en leasen. Door onze expertise op het gebied van interieurinrichting, is Desko de ideale partner voor interieurstylisten, architecten, facility managers en inkoopmanagers.

Het ‘totaal Desko decoreer plan’ bespaart tijd, geld en is beter voor het milieu. Meer informatie over het totaalplan van Desko? Bekijk onze video. Of kijk op www.desko.nl voor meer informatie.

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie


Leverancier / groothandel

Bezoekadres
Herwijk 12
1046 BC Amsterdam

Postadres
Herwijk 12
1046 BC Amsterdam

Telefoon: 020-4801020

Nieuws Artikelen, events & downloads

c21 c140 c225
Publicatie brengt circulair inrichten dichtbij

Publicatie brengt circulair inrichten dichtbij

23-05-2018 om 08:00 uur

Duurzaam Gebouwd-partner Desko bracht een gratis e-book circulair inrichten voor facilitair managers uit. Met ...

Lees verder »

c140 c225
Nieuwe partner Duurzaam Gebouwd: Desko

Nieuwe partner Duurzaam Gebouwd: Desko

01-09-2015 om 13:00 uur

Het bedrijf Desko geldt als nieuwe partner van Duurzaam Gebouwd. Ondernemer Michael Kuiper stelt graag zijn bedrijf ...

Lees verder »

c140 c225
'Nederland wordt koploper in circulaire economie'

'Nederland wordt koploper in circulaire economie'

27-07-2015 om 08:00 uur

Op 8 juli spraken 25 organisaties hun ambitie uit om Nederland een koploper te maken op het gebied van circulaire ...

Lees verder »

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up