Hak4t

 

 

Bedrijfsprofiel Bedrijfsprofiel

Elke dag brengt de zon ons gratis licht! De atmosfeer maakt het dynamisch wat betreft kleur, intensiteit en richting. Hak4t (Hakvoort) noemt het natuurlijk daglicht. Dit natuurlijke daglicht is het meest duurzame licht wat permanent kan worden toegepast omdat het de aarde niet uitput. Duurzaam verlichten in een gebouw start dus met dit gratis daglicht.

Hak4t Brightest Light Solutions (Hak4t groep) maakt voor gebouwen in de (semi)overheid, commercieel vastgoed, industrie en agrarische sectoren, innovatieve duurzame licht oplossingen waarbij lichtdoorlatende constructies in glas en/of kunststof leidend zijn. Daar waar nodig wordt het ondersteund met dynamisch kunstlicht of geremd door zon- en warmtewering en indien mogelijk geïntegreerd met zonne-energie opwekking. Hierdoor ontstaat een uniek energie neutraal lichtklimaat. De missie van Hak4t is om mensen en dieren te helpen zich goed te voelen, beter te presteren en meer uit het leven te halen door de invloed van zoveel mogelijk natuurlijk daglicht. Het innovatieve lichtconcept van Hak4t is op meerdere vlakken 'bright'. Door de natuur in te zetten als hoofdenergiebron levert niet alleen Hak4t maar ook de eindgebruiker een duurzame bijdrage aan de wereld. 

Hak4t Brightest Light Solutions is actief in Nederland, Engeland, Duitsland, België, Frankrijk en Scandinavië en bestaat uit 3 divisies:

  1. De divisie daglicht bestaat uit Hakvoort daglicht met de merken Braat glasconstructies 1844, Apollo France Diffusion, Vulcan roof glazing systems en Goedlicht. Deze onderdelen adviseren, ontwikkelen, produceren, leveren en monteren de meest uiteenlopende lichtdoorlatende kunststof en of glasconstructies en lichtstraatsystemen voor daglichttoetreding in gebouwen via daken en gevels.

  2. De divisie kunstlicht bestaat uit Hakvoort kunstlicht en het merk Illumisound. Dit onderdeel adviseert, ontwikkelt, produceert, assembleert, monteert en levert hoogwaardige, intelligente, dynamische, energiezuinige en duurzame wanneer nodig op maat gemaakte LED verlichting in gebouwen.

  3. De divisie zonwering bestaat uit de Hakvoort zonwering en het merk Votec systems. Dit onderdeel adviseert, ontwikkelt, produceert, assembleert, levert en monteert hoogwaardige veelal beeld bepalende buiten zonweringsoplossingen voor daken en gevels.

Hak4t facilities ondersteunt alle divisies van de groep. Hier worden strategische keuzes gemaakt en innovaties (door)ontwikkeld. Hak4t facilities bewaakt daarnaast, met ondersteunende en toetsende diensten, het naleven van de missie, de winstgevendheid en het totale groepsresultaat.

Verder lezen
 

Interesses Interesses

Doelgroepen

  • (Semi)-Overheid
  • Industrie
  • Vastgoedeigenaar (kantoren)
 

Contactinformatie Contactinformatie


Overig

Postadres
Galileistraat 5
7701 SK Dedemsvaart

Telefoon: 0523 - 613026

Nieuws Artikelen, events & downloads

c21 c128 c225
‘Met slim daglicht het verschil maken’

‘Met slim daglicht het verschil maken’

04-05-2018 om 13:00 uur
timer 2 min

Lichtoplossingen als basis voor duurzame, gezonde en energiebesparende gebouwen: dat is de kern van de Hak4t groep ...

Lees verder »

c225
Hak4t nieuwe partner van Duurzaam Gebouwd

Hak4t nieuwe partner van Duurzaam Gebouwd

06-04-2018 om 11:00 uur
timer 3 min

Hak4t is partner geworden van Duurzaam Gebouwd. Uit een interview wordt duidelijk waarom ‘goed licht’ ...

Lees verder »

c128 c225
Daglichtinnovaties gezocht

Daglichtinnovaties gezocht

14-07-2015 om 08:00 uur

De Living Daylights is op zoek naar innovatieve ideeën en bijzondere concepten betreffende de toepassing van ...

Lees verder »

c148 c225
Vernieuwde focus door overname glasactiviteiten

Vernieuwde focus door overname glasactiviteiten

15-01-2014 om 11:00 uur

De glasactiviteiten van Colt International worden overgenomen door de Hak4t groep uit Dedemsvaart. De twee ondernemingen ...

Lees verder »

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up