Partners

HD Groep

Projectontwikkelaar

 

 

Bedrijfsprofiel Bedrijfsprofiel

HD levert als ontwikkelaar een bijdrage aan de wereld om ons heen door het creëren van inspirerende en duurzame plekken waar mensen graag willen wonen, werken en zijn. Wij bouwen voor alle generaties en richten ons op binnenstedelijke leefomgevingen (nieuwbouw- en transformatieprojecten).

HD heeft de ambitie om in 2030 100% circulair zijn. Verandering in denken, ontwerpen en bouwen is hierbij noodzakelijk. Wij acteren niet kosten gedreven, maar kijken juist naar milieu impact en houden deze zo laag mogelijk.

Binnen onze ontwikkelingen sturen wij aan op de inzet van biobased materialen en gebruik van bestaande producten. Circulariteit staat bij ons bovenaan de agenda en daarmee zorgen we dat alle partners binnen de bouwketen er in mee moeten.

Wij kijken naar de waarde die je creëert voor mens en milieu, door niet alleen naar het nu, maar ook naar de toekomst te kijken. Wij vinden dat wij een maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben. Deze pakken we ook. Binnen de organisatie steken we veel tijd en energie in het verhogen van het kennisniveau op dat gebied. Maar zoeken we buiten ook naar soortgenoten die met ons mee gaan.  

Wij kunnen namelijk niet alleen aan de transitie naar een circulaire economie werken. Dit lukt ons alleen samen!

 

Verder lezen
 

Interesses Interesses

Doelgroepen

  • Architectenbureau
  • Bouwmanagementbureau
  • Projectontwikkelaar
 

Contactinformatie Contactinformatie


Projectontwikkelaar

Postadres
Jan Leentvaarlaan 30
3065 DC Rotterdam

Telefoon: 31 (0) 10 414 86 67


Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up