Partners

Interalu Nederland B.V.

Leverancier / groothandel

Linkedin   

 

Bedrijfsprofiel Bedrijfsprofiel

Interalu voor u

Al meer dan veertig jaar is Interalu gespecialiseerd in metalen plafonds. En al bijna twee decennia ligt onze focus op de klimaatplafonds. Als bedrijf wil Interalu meer voor u betekenen dan enkel uw leverancier van een uitstekend product. Wij hechten veel belang aan het deel 'samen' in het woord 'samenwerking'. Uw project is ons project. Ons engagement bestaat uit volgende onderdelen:

  • totaaloplossing
  • flexibiliteit
  • innovatie
  • duurzaamheid

Totaaloplossing

Interalu stapt vanaf het begin mee in uw project. Tot en met de oplevering houden we de vinger aan de pols. We houden rekening met uw specifieke wensen. Wat voor soort omgeving wilt u creëren? Kiest u voor een strak design of eerder functioneel, of een combinatie van de twee? Wat zijn uw eisen voor veiligheid en brandstabiliteit? Wilt u vaste of modulaire ruimtes? Wat met nutsvoorzieningen en onderhoud? Van tekentafel over productie, tot plaatsing van uw plafond: uw volledige traject is in handen van één enkel team.

Flexibiliteit

Flexibiliteit is een van de grootste troeven van Interalu. Het zit in de indeelbaarheid van uw gebouw dat is uitgerust met een Interalu klimaatplafond. In onze bedrijfsstructuur en onze manier van werken, wij denken met u mee en stellen onze kennis te uwer beschikking. Maar ook in onze klimaatplafonds zelf, die zich aanpassen aan elke ruimte: rond, vierkant, driehoek en elke vorm daartussen.

Innovatie

Innovatie is onze tweede natuur. Onze R&D-afdeling is altijd op zoek naar nieuwe en betere technieken die u bijkomende meerwaarde bieden. Daarvoor werken zij regelmatig samen met gespecialiseerde onderzoeksinstellingen en studiebureaus. Zoals met Universiteit Gent voor de brandveiligheid, de universiteit van Stuttgart (D) voor onze klimaattechnologie en met studiebureau Peutz (NL) voor de akoestische kwaliteiten van onze plafonds.

Duurzaamheid

Elk Interalu klimaatplafond is een Belgisch, duurzaam kwaliteitsproduct.
Interalu kiest bewust voor oplossingen met een minimale ecologische impact. De afdeling LCC-Plafonds, producent en distributeur van de plafondlamellen, koopt de grondstoffen zo dicht mogelijk bij huis in. De productie maakt gebruik van eigen groene stroom en van duurzame en milieuvriendelijke technieken. Bovendien is staal een ecologisch verantwoord, duurzaam materiaal dat in zeer hoge mate recyclebaar is. En omdat er enkel op maat geproduceerd wordt, is er geen overbodig afval.

Familiebedrijf met internationale allure

Interalu werd in 1971 opgericht door Ludo Schrauwen samen met Nestor Coudré. In 1994 namen zonen Anthony en Stephan Schrauwen de aandelen van Nestor Coudré over. Samen zorgden zij ervoor dat Interalu in België kon uitgroeien tot een synoniem voor klimaatplafonds. Vandaag is Interalu nog steeds een 100% familiebedrijf met geëngageerde medewerkers en een internationale uitstraling. Naast het hoofdkantoor in Antwerpen, heeft de groep vestigingen in Luxemburg, Nederland en Frankrijk.

Verder lezen
 

Contactpersonen Contactpersonen

 

Interesses Interesses

Doelgroepen

  • Adviesbureau
  • Architectenbureau
  • Installatiebedrijf
  • Projectontwikkelaar
  • Vastgoedeigenaar (kantoren)
 

Contactinformatie Contactinformatie


Leverancier / groothandel

Postadres
Driemanssteeweg 200
3084CB Rotterdam

Telefoon: 076-513 99 97


Nieuws Artikelen, events & downloads

c148 c225
Interalu: nieuwe partner Duurzaam Gebouwd

Interalu: nieuwe partner Duurzaam Gebouwd

02-11-2017 om 11:00 uur

Sinds kort is Interalu partner bij Duurzaam Gebouwd. Business development manager Jaap Koning stelt dit bedrijf ...

Lees verder »

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up