Partners

Isover Saint Gobain

Industrie

 

 

Bedrijfsprofiel Bedrijfsprofiel

Saint-Gobain Isover is wereldwijd de grootste producent van isolatiematerialen. De missie van Isover is om thermische, akoestische en brandveilige isolatie-oplossingen te ontwikkelen die zorgen voor een comfortabele, energie-efficiënte en duurzame leefomgeving.

Sinds de oprichting in 1937 levert Isover innovatieve en duurzame isolatie-oplossingen die zowel in de woningbouw als de utiliteitsbouw worden toegepast. Daarnaast heeft Isover een speciaal assortiment voor toepassingen in de industrie en scheepsbouw.

Isolatieproducten van Isover brengen comfort; ze houden het binnenklimaat aangenaam en sluiten storende geluiden zoveel mogelijk buiten. Bovendien heeft Isover voor vrijwel het gehele productassortiment de brandclassificatie A1 en draagt daarmee bij aan brandveilig bouwen.

Saint-Gobain Isover maakt deel uit van de Franse multinational Saint-Gobain, opgericht in 1665 en actief in 64 landen. Met ca. 187.000 werknemers en een omzet van 42 miljard euro is Saint-Gobain de grootste aanbieder van bouwmaterialen ter wereld.

Lees meer over  Saint-Gobain Isover of Saint-Gobain.
 

Saint-Gobain Isover in Nederland

De Nederlandse productielocatie is gevestigd in Etten-Leur. Hier wordt zowel glaswol (Isover) als glasvlies (Adfors) geproduceerd. Het verkoopkantoor is gevestigd in Vianen. In Nederland maakt Saint-Gobain Isover onderdeel uit van Saint-Gobain Construction Products Nederland B.V

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie


Industrie

Postadres
Parallelweg 20
4878AH Etten-Leur


Nieuws Artikelen, events & downloads

c21 c122 c225
7 aandachtspunten voor de spouwmuur in whitepaper

7 aandachtspunten voor de spouwmuur in whitepaper

29-08-2018 om 08:00 uur
timer 1 min

Het belang van een goede thermische schil om energiezuinig te bouwen komt onder de aandacht in de whitepaper ‘Optimalisering ...

Lees verder »

c122 c225
Nieuwe partner Duurzaam Gebouwd: Isover Saint Gobain

Nieuwe partner Duurzaam Gebouwd: Isover Saint ...

04-01-2017 om 11:00 uur

Sinds kort heeft Isover Saint Gobain zich als partner bij Duurzaam Gebouwd aangesloten. Directeur Eric Govers stelt ...

Lees verder »

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up