Partners

Itannex

Ingenieursbureau

 

 

Bedrijfsprofiel Bedrijfsprofiel

Wie is Itannex?

Itannex is de multidisciplinaire BIM specialist binnen de bouw en civiele techniek in Nederland. Wij ondersteunen de Nederlandse bouwkolom al vanaf 1996 met 2D en 3D ontwerp oplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van bedrijfsprocessen door het creëren van verbindingen tussen mensen, inzichten, capaciteiten en systemen. Met onze producten en diensten helpen wij onze klanten om samenwerkingen te versterken, de concurrentiepositie te verbeteren en winstgevendheid te verhogen. Onze klantenkring bestaat onder andere uit ingenieurs- en architectenbureaus, constructeurs, aannemers, installatie (advies)bureaus, fabrikanten, leveranciers, woningcorporaties en gemeenten. Wij houden ons bij deze opdrachtgevers bezig met de implementatie, training en ontwikkeling van teken- en ontwerpsystemen gebaseerd op de producten van Autodesk. Itannex onderscheidt zich door naast het aanbieden van Autodesk software, specifieke kennis van de bouw- en infrabranche te bieden aan haar klanten. Onze consultants kunnen u ondersteunen bij de implementatie van de software en het opstarten van uw (BIM) project. Want naast onze rol als partner van Autodesk, is het onze kerntaak om ondersteuning en/of advisering rondom deze producten te bieden. Dat kan in veel varianten: van opleidingen en projectmanagement tot technische consultancy en implmentatiebegeleiding.

Wij kunnen dit op een uiterst competitieve wijze invullen; niet alleen met scherpe, marktconforme prijsstellingen, maar vooral met een zeer hoog kennisniveau. Hiermee zorgen wij ervoor dat uw investering zich zo snel mogelijk terugverdient.

BIM oplossingen

Of het nu gaat om een traditioneel of geïntegreerd ontwerpproces, of er in een ‘vendor’ of Open BIM omgeving moet worden gewerkt, het maakt voor de consultants van Itannex niet uit! Voor ieder proces is er een oplossing, waarover onze consultants u kunnen adviseren.

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie


Ingenieursbureau

Bezoekadres
Het Wendelgoor 11
7604 PJ Almelo

Postadres
Het Wendelgoor 11
7604 PJ Almelo

Telefoon: 088 872 0000

Nieuws Artikelen, events & downloads

c138 c225
Itannex als nieuwe partner Duurzaam Gebouwd

Itannex als nieuwe partner Duurzaam Gebouwd

02-09-2016 om 11:00 uur

Sinds enige tijd is Itannex partner van Duurzaam Gebouwd. Commercieel directeur Nico Ruikes (foto) stelt zijn bedrijf ...

Lees verder »

c138 c225
'Onderwijs kan verdienmodel projectontwikkelaars veranderen'

'Onderwijs kan verdienmodel projectontwikkelaars ...

02-09-2015 om 08:00 uur

De bouw- en vastgoedsector van de toekomst associeert BIM niet langer alleen met software, maar ook met samenwerking, ...

Lees verder »

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up