Partners

Koelplan

 

 

Bedrijfsprofiel Bedrijfsprofiel

Koelplan Airconditioning & Warmtepompen bestaat sinds 1 januari 1995. In de tijd dat airco en klimaat onlosmakelijk met elkaar verbonden werden, ontstond er behoefte aan professionele alleskunners.

Koelplan werd opgericht met het streven klanten op een professionele, doordachte en eigentijdse manier van dienst te zijn op het gebied van airconditioning en warmtepomp techniek. Dankzij een enthousiaste aanpak, uitstekende producten en een hoog serviceniveau, is het bedrijf uitgegroeid tot een onderneming met 7 vestigingen verspreid over Nederland.

Met de vestigingsplaatsen: Den Bosch, Echt-Susteren, Hengelo, Hoogeveen, Soesterberg, Zaandam en Zoetermeer is Koelplan landelijk verspreid en altijd dicht bij haar klanten actief.

Koelplan ontwerpt en bouwt airconditioning en warmtepompinstallaties voor de meest uiteenlopende toepassingen, van kantoren tot ziekenhuizen, van winkelketens tot woonhuizen en van grote bedrijfspanden tot horecagelegenheden. Kortom, je ziet Koelplan overal. Koelplan biedt u 10 garanties.

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie


Overig

Postadres
Sterrenbergweg 21
3769 BS Soesterberg

Telefoon: 088-0039202


Nieuws Artikelen, events & downloads

c21 c160 c225 c243
Energietransitie vergt ook een transitie in de bedrijfsvoering

Energietransitie vergt ook een transitie in ...

08-04-2021 om 16:01 uur
timer 6 min

De energietransitie verloopt traag en daarbij heeft de installatiesector moeite om de afstand tot de particuliere ...

Lees verder »

c125 c225
All electric als toekomst van duurzame bouw

All electric als toekomst van duurzame bouw

05-07-2016 om 13:00 uur

Innovaties op het gebied van accupakketten en alternatieve elektriciteitsvoorzieningen maken een all-electricmaatschappij ...

Lees verder »

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up