Partners

Movares

 

 

Bedrijfsprofiel Bedrijfsprofiel

Wij zijn Movares

Bij Movares leveren bijna 1.000 adviseurs en ingenieurs elke dag een bijdrage aan een leefbaar, bereikbaar en duurzaam Nederland. We bedenken oplossingen op de thema’s mobiliteit, infrastructuur, energie en gebouwen. We onderzoeken, ontwerpen, rekenen, adviseren en zijn betrokken bij de uitvoering van projecten. Dit kan een ontwerp voor een brug, een spoorzone of een onderstation zijn. Maar net zo goed een voorstel om een gebouw klimaatneutraal te maken. Samenwerking en innovatie zien wij hiervoor als sleutel.

We benoemen de dilemma’s van circulair bouwen en voorzien ze van een fact based advies. Hoe houden we de lifecycle-kosten laag, welke gebruiksduur is reëel? We toetsen en onderbouwen onze keuzes. Vanuit die kracht helpen wij bij het maken van de juiste beslissingen als het gaat om duurzaam en circulair bouwen. Een mooie uitdaging die vraagt om andere manier van samenwerken. Zo hebben we samen met partijen uit de bouwsector de Green Deal Duurzaam GWW 2.0 ondertekend.

We hechten grote waarde aan duurzaamheid. Dit zie je terug in onze projecten en bedrijfsvoering. Alle projecten benaderen we vanuit een duurzaam, klimaatadaptief en circulair perspectief. Maar we beginnen ook graag bij onszelf: gemeten naar het aantal medewerkers, zijn we het schoonste grote advies- en ingenieursbureau van Nederland met de minste CO2-uitstoot!

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up