Partners

Oskam Aannemersbedrijf

Aannemersbedrijf

 

 

Bedrijfsprofiel Bedrijfsprofiel

De Oskam Groep – Utrecht al meer dan 50 jaar full service dienstverlener

 

De Oskam Groep in Utrecht is met een breed pakket aan diensten en specialisaties, al meer dan 50 jaar, een full service dienstverlener op het gebied van sloopwerken (demontage en ontmanteling, renovatie-, industrie-en totaalsloop), asbestsanering, infrastructurele werkzaamheden, reconstructies van (binnenstedelijke) gebieden, civieltechnische werkzaamheden voor utiliteit en woningbouw, groenvoorziening, bodemsanering en opsporen van niet gesprongen, conventionele explosieven, recycling en weg & watertransport.

Certificeringen:

De Oskam Groep beschikt over alle benodigde certificeringen om de werkzaamheden conform de wettelijk, geldende richtlijnen te kunnen uitvoeren. Het betreft hier ISO 9001, OHSAS 18001, EC-SVMS-007 Veilig- en milieukundig slopen, VCA **, SCA-530 Asbestverwijdering, CO2 Prestatieladder niveau 3, BRL SIKB 7000, BTR  Railinfrastructuur en het systeemcertificaat WSCS-OCE opsporen conventionele, niet gesprongen explosieven.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen:

Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zijn belangrijke kernwaarden voor De Oskam Groep en worden breed gedragen in onze organisatie en de werkzaamheden die wij uitvoeren.

Naast maatschappelijke ondersteuning in de vorm van bijvoorbeeld sportsponsoring, ondersteunt Oskam het KWF en Stichting Hond Kan De Was Doen, is er een E-Bike programma om medewerkers te stimuleren om met de fiets naar het werk te komen en zijn er diverse CO2 besparingsprojecten, waaronder de installatie van 6.500 zonnepanelen op de daken van onze locatie in Utrecht. Hierdoor zullen wij met de 1,7 Megawatt aan zonne-energie in onze eigen stroomvoorziening kunnen voorzien.

4 sterren BREEAM-NL Excellent sloopcertificaat:

De Oskam Groep heeft als allereerste sloopaannemer in Nederland een 4 sterren sloopproject volgens de BREEAM-NL duurzaamheidsrichtlijnen uitgevoerd. Oskam onderstreept daarmee de hoge kwaliteitseisen die zij nastreeft in de projecten die worden uitgevoerd.

Het hoofdkantoor van De Oskam Groep is centraal in Nederland gelegen, op industrieterrein Lage Weide aan de Uraniumweg 27 te Utrecht.

Voor meer informatie verwijzen wij u tevens naar onze website op www.oskam.nl of kunt u contact opnemen via 030 – 666 66 66 of een mail sturen naar info@oskam.nl

Oskam Groep

Uraniumweg 27

3542 AK Utrecht

030 – 666 66 66

info@oskam.nl

Verder lezen
 

Interesses Interesses

Doelgroepen

  • (Semi)-Overheid
  • Adviesbureau
  • Architectenbureau
  • Projectontwikkelaar
  • VVE
  • Woningbouwcorporatie
 

Contactinformatie Contactinformatie


Aannemersbedrijf

Postadres
Uraniumweg 27
3542 AK Utrecht

Telefoon: 030-6666666


Nieuws Artikelen, events & downloads

c26 c125
Grootste zonnepanelenproject in Utrecht

Grootste zonnepanelenproject in Utrecht

13-03-2017 om 08:00 uur

Duurzaam Gebouwd-partner De Oskam Groep realiseert het grootste zonnepanelenproject in Utrecht. Daardoor kan zij ...

Lees verder »

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up