Partners

Plaka Nederland

Leverancier / groothandel

Twitter   Linkedin   Facebook   

 

Bedrijfsprofiel Bedrijfsprofiel

Plaka Nederland (voorheen Mavotrans B.V.) uit Zoetermeer biedt een veelzijdig assortiment voor bouw, infra, renovatie en akoestiek. Door een jarenlange ervaring in advisering en toelevering worden duurzame en praktijkgerichte oplossingen geboden voor de Nederlandse bouwindustrie. Naast een snelle en betrouwbare levering kunt u rekenen op een dienstverlenende en ondersteunende service.

Plaka Nederland is onderdeel van de internationale Plaka Group, producent en toeleverancier van hoogwaardige bouwmaterialen met een leidende positie in heel Europa. De Plaka Group is onderdeel van het beurs genoteerde CRH plc, een wereldwijde producent en distributeur van hoogwaardige bouwmaterialen. Met Plaka bent u verzekerd van een sterke, solide en betrouwbare organisatie die u ondersteunt, ontzorgt en adviseert bij de realisatie van uw bouwproject.

Het complete productenprogramma van Plaka Nederland kan worden ingezet van ruwbouw tot afbouw in zowel nieuwbouw als renovatie en transformatie projecten. Als one-stop-shop leverancier biedt Plaka Nederland naast een uitgebreid assortiment tevens een hoge mate van servicegerichtheid. De technische adviseurs met vakkennis en ervaring geven advies en begeleiding op de werkvloer. Daarnaast staat een telefoonteam stand-by. Zij nemen niet alleen de bestellingen aan, maar verstrekken tevens ook technische informatie, adviseren en beantwoorden vragen van klanten. Het kennisniveau van de medewerkers wordt voortdurend op een hoog niveau gehouden.

Duurzaamheid staat bij Plaka Nederland hoog in het vaandel. Als onderdeel van CRH is een duurzame bedrijfsvoering een vanzelfsprekendheid. Intern komt dit tot uiting door bijvoorbeeld het optimaliseren van processen, gebruik te maken van duurzame bedrijfsmiddelen en CO2-uitstoot te verminderen. Extern doen we dit door te adviseren en leveren van producten die volledig passen in het kader van duurzaam bouwen en energetische verbetering.

Verder lezen
 

Interesses Interesses

Doelgroepen

  • Aannemersbedrijf
  • Adviesbureau
  • Architectenbureau
  • Bouwmanagementbureau
  • Constructeursbureau
  • Gevelbouwbedrijf
  • Ingenieursbureau
 

Contactinformatie Contactinformatie


Leverancier / groothandel

Postadres
Storkstraat 25
2722 NR Zoetermeer

Telefoon: 079-3446363


Nieuws Artikelen, events & downloads

Verzekerde luchtdichtheid in BENG-projecten

Verzekerde luchtdichtheid in BENG-projecten

05-06-2018 om 15:30 uur
timer 3 min

Met groeiende ambities op het vlak van energie en materiaalhergebruik neemt het aantal BENG- en Passiefhuis-projecten ...

Lees verder »

Roundtable: ‘Voldoende bouwcapaciteit en -kwaliteit gaan samen’

Roundtable: ‘Voldoende bouwcapaciteit ...

23-05-2017 om 13:00 uur

Vanaf 2023 is ieder kantoor groter dan 100 m² verplicht minimaal energielabel C te hebben; 450.000 bestaande ...

Lees verder »

Plaka Nederland nieuwe partner Duurzaam Gebouwd

Plaka Nederland nieuwe partner Duurzaam Gebouwd

14-03-2017 om 11:00 uur

Plaka Nederland is toegetreden als partner van Duurzaam Gebouwd. In een interview geeft de organisatie aan op ...

Lees verder »

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up