Partners

Primagaz Nederland

Leverancier / groothandel

Linkedin   Facebook   

 

Bedrijfsprofiel Bedrijfsprofiel

Primagaz levert al meer dan 65 jaar propaan aan de Nederlandse markt. Sinds 2018 zijn we daarbij exclusief leverancier van het duurzame biopropaan. Biopropaan is het enige propaangas dat voldoet aan de Renewable Energy Directive van de Europese Unie en is dan ook een bewezen manier om te verduurzamen.

Met (bio)propaan levert Primagaz duurzame warmte en energie op locaties zonder aardgas, zowel bij particulieren, bedrijven als aan diverse overheden. Denk bijvoorbeeld aan bouwplaatsen, afgelegen vakantieparken, agrarische bedrijven, defensieterreinen en wijken die geen aardgasaansluiting hebben.

Naast het leveren van brandstoffen denken wij ook mee met diverse bedrijven en instanties over de energietransitie waar Nederland voor staat. (Bio)propaan, speelt een belangrijke rol binnen de Nederlandse energietransitie. Het is een duurzame, betrouwbare en veelzijdige energiebron, die u kunt gebruiken voor al uw behoeften.

Propaan is een gas dat ontstaat bij het raffineren van olie en het winnen van aardgas. Het is een van de schonere fossiele brandstoffen. De fijnstof- en stikstofuitstoot van propaan ligt in vergelijking met stookolie en diesel veel lager (respectievelijk 99 en 56 procent). In het geval van biopropaan (een bijproduct van biodiesel) neemt ook de CO2-uitstoot fors af. In vergelijking met aardgas ligt de CO2-uitstoot van biopropaan maximaal 71 procent lager.

Met de flexibele energieoplossingen van Primagaz in zowel tanks als flessen, is (bio)propaan een ideale brandstof om kwalitatieve, duurzame resultaten op te leveren voor uw klanten. (Bio)propaangas van Primagaz helpt u om duurzame doelstellingen op efficiënte wijze te behalen.

U kunt op ons vertrouwen voor het leveren van (bio)propaangas, maar ook voor het ontwerpen en installeren van complete propaan- of LNG-installaties. We schrijven graag mee op tenders en (openbare) aanbestedingen. Zo bent u zeker van een juiste offerte en een inschrijving die voldoet aan uw eisen.

Onze klanten vertrouwen op Primagaz voor hun energiebehoefte, omdat wij luisteren naar de klant en specifieke oplossingen op maat bieden. We zorgen voor advies, een veilige installatie en betrouwbare gasleveringen.

Primagaz is een dochteronderneming van SHV Energy. SHV Energy, met haar hoofdkantoor in Hoofddorp (Nederland), is actief in 27 landen en is het de grootste LPG-leverancier ter wereld.  SHV Energy blijft zich inzetten om CO2-emissies te verminderen en tegelijkertijd haar activiteiten uit te breiden. In 2040 is het haar ambitie dat 100% van de energieproducten afkomstig is van hernieuwbare bronnen.

Verder lezen
 

Interesses Interesses

Doelgroepen

  • (Semi)-Overheid
  • Aannemersbedrijf
  • Bouwmanagementbureau
  • Gevelbouwbedrijf
  • Industrie
  • Installatiebedrijf
  • Projectontwikkelaar
  • Vastgoedeigenaar (maatschappelijk vastgoed)
  • VVE
 

Contactinformatie Contactinformatie


Leverancier / groothandel

Bezoekadres
Boreelplein 40
7411EH Deventer

Postadres
Postbus 305
7400AH Deventer

Telefoon: 0800-0137


Nieuws Artikelen, events & downloads

c21 c125 c184 c225 c243
Primagaz Benelux sluit zich aan bij Duurzaam Gebouwd

Primagaz Benelux sluit zich aan bij Duurzaam ...

12-02-2020 om 13:01 uur
timer 3 min

Primagaz Benelux, leverancier van duurzaam biopropaangas voor particulieren en professionals, heeft zich als partner ...

Lees verder »

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up