Partners

R-Vent Netherlands

Leverancier / groothandel

 

 

Bedrijfsprofiel Bedrijfsprofiel

R-Vent Netherlands

R-Vent is de merknaam van R-Vent Netherlands B.V . producent en leverancier van ventilatieproducten en systemen voor de woningbouw en utilteit. Bedrijven die deel uitmaken van R-Vent Netherlands B.V. zijn: Bergschenhoek LuchtcomfortSpiraliet en Vespi.  R-Vent Netherlands B.V. maakt deel uit van de Lindab Group.

Is goede ventilatie onzichtbaar en niet voelbaar? Wanneer spreken we van een prettig en gezond binnenklimaat om in te wonen of om in te werken? Welke criteria vormen de basis voor optimaal comfort? Denk daarbij aan het voorkomen van tocht, een laag geluidsniveau, de juiste temperatuur en juiste luchtvochtigheid. Maar ook luchtdichtheid en energiezuinigheid zijn van essentieel belang voor de realisatie van een gezond binnenklimaat. Een klimaat dat resulteert in comfort voor de gebruiker.

Realisatie van comfort in de gebouwde omgeving is de basis van alle R-Vent-producten. Maar comfort is voor R-Vent ook de dagelijkse ondersteuning van de verschillende partijen in de bouwkolom die betrokken zijn bij ventilatie en luchtbehandeling. Hiermee is comfort niet alleen belangrijk als eindresultaat, maar is comfort ook een uitgangspunt in de realisatie ervan. Dit is de filosofie van R-Vent.

Bij zowel de ontwikkeling, de productie, de selectie en de levering van R-Vent-producten staat comfort continu centraal. Pas als we overtuigd zijn dat een product aan deze voorwaarden heeft voldaan, verdient het de merknaam R-Vent.

Verder lezen
 

Interesses Interesses

Doelgroepen

  • Aannemersbedrijf
  • Architectenbureau
  • Bouwmanagementbureau
  • Branchevereniging
  • Installatiebedrijf
  • Projectontwikkelaar
  • Vastgoedeigenaar (maatschappelijk vastgoed)
 

Contactinformatie Contactinformatie


Leverancier / groothandel

Postadres
Boterdorpseweg 10
2661AC Bergschenhoek

Telefoon: 0105242600


Nieuws Artikelen, events & downloads

c148 c160 c225
Lichtgewicht en geïsoleerd kanaalsysteem wint award

Lichtgewicht en geïsoleerd kanaalsysteem ...

23-06-2016 om 11:00 uur

De eerste plaats van de IEX-Award 2016 is gewonnen door Climate Recovery. De jury vond de combinatie van luchttransport ...

Lees verder »

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up