Partners

Reflex Nederland B.V.

Leverancier / groothandel

 

 

Bedrijfsprofiel Bedrijfsprofiel

No nonsense prestaties bij Reflex

Het merk Reflex wordt over de hele wereld toegepast. Het uitgebreide programma van onze fabriek, Reflex Winkelmann GmbH + Co. KG, met de hoofdvestiging in het Duitse Ahlen, bestaat uit betrouwbare en innovatieve producten voor de installatietechniek: Membraan-expansievaten, compressor- en pompgestuurde expansiesystemen, ontgassing- en navulsystemen. Door een jarenlange dialoog tussen kennis en praktijk is bij Reflex in de ontwikkeling, fabricage en marketing een sterk merk opgebouwd, dat door onze klanten wordt gewaardeerd.

Innovatie

De kennisuitwisseling met onze partners geeft vaak de aanstoot tot het ontwerpen van toekomstbepalende innovaties. Door toegepaste installatiekennis en Reflex know-how zijn de series ‘Variomat’ en ‘Servitec’ uit een samenwerkingsverband met een Technische Universiteit ontwikkeld.

Kwaliteit

De spreekwoordelijke veiligheid en lange levensduur van onze producten komt voort uit zorgvuldigheid en precisie, zowel bij het ontwerp, de materiaalkeuze en fabricage. De modernste productiemethoden, gekwalificeerde medewerkers en grondige controleprocedures garanderen de hoge kwaliteitsstandaard van het merk Reflex.

Nederlandse vestiging

Voor de Nederlandse markt heeft Reflex een eigen vestiging in Barendrecht, Reflex Nederland B.V. Een zichtlocatie langs de A15 waar ruimte is om de klanten van dienst te zijn met betrouwbare producten en deskundig advies. Voor praktisch alles wat te maken heeft met lucht en water in installaties bent u bij Reflex aan het juiste adres.

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie


Leverancier / groothandel

Postadres
Fennaweg 55
2991 ZA Barendrecht

Telefoon: 088-8802600

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up