Sika Nederland

Leverancier / groothandel

 

 

Bedrijfsprofiel Bedrijfsprofiel

Sika Nederland B.V. behoort tot het Zwitserse concern Sika AG. Wereldwijd heeft Sika AG 160 vestigingen in 91 landen met meer dan 17.000 werknemers. Sika is een veelzijdige multinational, gespecialiseerd in bouw-chemische toepassingen in de bouw en industrie. Sika’s productlijnen vallen op door de hoge kwaliteit van de betonhulpstoffen, gespecialiseerde mortels, kitten en lijmen, materialen voor dempen en versterken, systemen voor structurele versterking en waterdichting, industriële vloeren, sportvloeren en daksystemen.

Sika Nederland B.V. (Utrecht) en Pulastic sportvloeren (Deventer)

Samen zijn wij 1! Door de fusie hebben we nu een team van 130 medewerkers en 20 gespecialiseerde salesmanagers en zijn wij in staat om scholen en sportfaciliteiten indoor en outdoor totaal nieuw in te richten. Door dicht op de markt te opereren kunnen we ons aanbod van producten, systemen en service continu verbeteren en op elkaar afstemmen. Met een focus op duurzame ontwikkeling en winst voor ons klanten. Winst, die veel verder gaat dan financieel voordeel alleen. Als totaalleverancier bieden wij bijvoorbeeld het Roof-to-Basement concept. Van kelder, vloer tot dak leveren we daksystemen, wandbekleding en (sport)vloeren.

More value less impact

“Meer waarde, minder impact” is de vertaling van het lange termijn perspectief van Sika “More value, less impact” waarbij de focus ligt op ons commitment om maximale meerwaarde te creëren voor onze stakeholders terwijl de impact op het milieu en samenleving wordt gereduceerd.

Het succes van Sika is gebaseerd op innovatieve strategie, vertrouwen, partnership met onze stakeholders en de onbegrensde inzet van alle medewerkers. De Sika reis naar wereldwijd leiderschap is gebaseerd op onze ondernemende filosofie en de Sika spirit. De Sika spirit is synoniem aan een sterke set van waarden en principes die het DNA van het bedrijf zijn. Deze 5 principes zijn de uiting van de bedrijfscultuur en vormen de basis van huidig en toekomstig duurzaam succes.

-       Klanten eerst

-       Moed voor innovatie

-       Duurzaamheid en integriteit

-       Ontwikkelen kracht en respect

-       Beheer van resultaten

Meer informatie over duurzaamheid van Sika is te vinden op www.sika.nl en www.pulastic.com.

Sika Nederland B.V. – locatie Utrecht
Zonnebaan 56
Postbus 40390
3504 AD Utrecht
Telefoon: 030 – 241 01 20
Fax: 030 – 241 44 82
E-mail: info@nl.sika.com
www.sika.nl

Sika Nederland B.V. – locatie Deventer (Pulastic sportvloeren)

Duurstedeweg 7
Postbus 420
7400 AK Deventer
Telefoon: 0570 620 744
Fax: 0570 608 493
E-mail: verkoop.pulastic@nl.sika.com
www.pulastic.com

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie


Leverancier / groothandel

Postadres
Duurstedeweg 7
7400 AK Deventer


Nieuws Artikelen, events & downloads

c20 c225
Advertorial: Nieuwe dimensie op gebied van sport, bewegen en onderwijs

Advertorial: Nieuwe dimensie op gebied van sport, ...

03-05-2016 om 09:30 uur
timer 1 min

Dat sport en spel ons lichaam en ons brein in conditie houdt, blijkt steeds duidelijker uit wetenschappelijk onderzoek. ...

Lees verder »

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up