Partners

Stafier Solar Systems B.V.

Industrie

Linkedin   Twitter   

 

Bedrijfsprofiel Bedrijfsprofiel

Stafier Solar Systems: verbindt uw dak met de zon!

Stafier Solar Systems is specialist in ontwerp en ontwikkeling van gebouwgeïntegreerde zonnepanelen. De panelen vervangen conventionele bouwmaterialen, verzinken in de dakbedekking en vormen zo een naadloos geheel met het dak en de dakpannen. Uniek daarbij zijn de ventilatiegaten in de aluminium onderframes die zorgen voor natuurlijke ventilatie met een maximaal rendement. Alle Stafier zonnepanelen zijn gegarandeerd wind- en waterdicht en geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Productie vindt plaats op eigen locatie in Zevenaar.

We zijn aangesloten bij brancheorganisatie Holland Solar en beschikken over kwaliteitscertificaten voor ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001.

Innovatie

Stafier Solar Systems ontwikkelt i.s.m. instituten als ECN en SEAC.

We bieden projectspecifieke oplossingen met eigen engineering en zijn daardoor in staat de klantvraag flexibel te benaderen. We zijn continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe systemen waarvoor de vraag veelal vanuit de markt ontstaat.

I.s.m. diverse partners hebben wij het Plusdak ontwikkeld: een energiedak dat zowel een hoog rendement realiseert als esthetisch aantrekkelijk is. Het Plusdak is onderdeel van het concept Plusleven. Plusleven woningen zijn huizen met Plus-op-de-Meter. Ze zijn energieleverend.

Duurzaam bouwen

We gaan graag de samenwerking aan met partners op het gebied van duurzaam bouwen. Mogelijkheden om door zonnepanelen opgewekte warmte op te slaan, nemen toe en daarmee ook het wooncomfort. Zo ontstaat een gezond en comfortabel binnenmilieu. Daarom is de samenwerking met partners die gespecialiseerd zijn op dat gebied zo belangrijk en zijn we in staat elkaar te versterken in het duurzaam bouwen.

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie


Industrie

Bezoekadres
Marconistraat 35-37
6902 PC Zevenaar

Postadres
Marconistraat 35-37
6902 PC Zevenaar

Telefoon: 0316 332 741


Nieuws Artikelen, events & downloads

c21 c125 c160 c225 c243
Delen: de sleutel in de energietransitie

Delen: de sleutel in de energietransitie

26-03-2020 om 09:30 uur

In Voorhout staan 33 Plus op de Meter-woningen in de wijk Hooghkamer. Dit is niet zomaar een voorbeeldproject, ...

Lees verder »

c26 c125
Geïntegreerde PV-modules op daken

Geïntegreerde PV-modules op daken

14-12-2015 om 11:00 uur

Er zijn weinig bouwbedrijven die duurzaamheid zo in hun vezels dragen als Bouwbedrijf GJ van der Hulst in Lisse. ...

Lees verder »

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up