Partners

TerraTransities

Ingenieursbureau

 

 

Bedrijfsprofiel Bedrijfsprofiel

Op de website van zijn bedrijf TerraTransities, gestart medio 2021, geeft Laurens de Lange aan dat het zijn ambitie is “om organisaties toekomstbestendig te maken door publieke en private waarde in samenhang te creëren”.

Het portfolio van TerraTransities omvat daartoe het organiseren van publiek-private samenwerking, organisaties middels Transition Road Maps helpen naar een duurzame toekomst en het reviewen van grote, innovatieve projecten ter voorkoming van escalaties in een vroeg stadium.

Laurens de Lange studeerde technische natuurkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na verschillende managementfuncties te hebben vervuld in de industriële, internationale technische sector heeft hij jarenlang in de hoofddirectie van Unica Groep gezeten. Hij heeft hier ruime bedrijfsmatige ervaring opgebouwd in het opstarten van samenwerkingen, het ontwikkelen van marktconcepten voor o.a. de Healthcare en het realiseren van grote utiliteitsprojecten en het ontwikkelen van de serviceorganisatie. Hij was voorzitter van de Sustainability Board van Unica Groep.

De Lange vervult diverse bestuurlijke functies waaronder Voorzitter VNO-NCW Regio Zwolle en Overijssel en is tevens lid van het algemeen landelijk bestuur. Hij is lid van de Economic Board Regio Zwolle en de Regiegroep Regio Zwolle. Hij was in 2014 founder van de Coalitie Gezonde Gebouwen waarmee landelijk een impuls werd gegeven aan de dimensie “mens” in de gebouwde omgeving.

Verder maakte hij meermaals deel uit van Duurzame Vastgoed Top 50 en behaalde in 2017 de halve finale van de landelijke SMA-verkiezing voor commercieel directeur van het jaar.

Verder lezen
 

Contactpersonen Contactpersonen

 

Contactinformatie Contactinformatie


Ingenieursbureau

Postadres
Krulmate 59
8014KG Zwolle

Telefoon: 038-4659010


Nieuws Artikelen, events & downloads

c21 c185 c225 c244
Rondetafelgesprek Circulair Bouwen: Samen innoveren én durven falen

Rondetafelgesprek Circulair Bouwen: Samen innoveren ...

21 Feb om 13:00 uur
timer 7 min

Om circulair bouwen te laten vliegen, moeten alle ketenpartners samen optrekken om inzicht te geven in materiaalstromen. ...

Lees verder »

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up