Partners

The New Builders

 

 

Bedrijfsprofiel Bedrijfsprofiel

Wij leveren een bijdrage aan de groei naar het ‘nieuwe bouwen’, zodat onze bouwsector in 2030 internationaal toonaangevend wordt. Dat doen we vanuit sociale innovatie, via leiderschap en visie naar technische innovatie.

Een New Builder is dienstbaar ingesteld, presenteert vernieuwend vakmanschapbouwt aan zijn omgeving en heeft een goed verhaal.

Vertrouwen

Als New Builders geloven we dat het begint met vertrouwen. Vertrouwen in elkaar als de basis voor een langdurige en gezonde samenwerking, maar ook vertrouwen in ons eigen kunnen, omdat we iets toe te voegen hebben en invloed hebben op de wereld om ons heen.

Verantwoordelijkheid

Als New Builders vinden we de thema’s Markt, Product, Organisatie en Mens essentieel. We hebben een verantwoordelijkheid naar elkaar, naar onze klanten én naar de komende generaties. De keuzes die we vandaag maken, bepalen hoe de toekomst eruit ziet.

Vrijheid

Ieder mens heeft een eigen tempo van ontwikkeling. Als New Builder zijn we vrij om onze eigen invulling te geven aan hoe ‘het nieuwe bouwen’ eruit ziet voor ons bedrijf en welke stappen we daarin zetten.

Veiligheid

Door elkaar te ondersteunen en waar nodig te confronteren in een veilige omgeving, houden we elkaar scherp. Dat zorgt voor persoonlijke groei en ontwikkeling, de kern van sociale innovatie.

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie


Overig

Postadres
Plaagslagen 8
7463 PH Rijssen

Telefoon: 06 49035770


Nieuws Artikelen, events & downloads

c225
The New Builders partner van Duurzaam Gebouwd

The New Builders partner van Duurzaam Gebouwd

26-09-2017 om 15:30 uur

The New Builders is partner geworden van Duurzaam Gebouwd. In een interview stelt de organisatie haar kernactiviteiten ...

Lees verder »

c140 c225
Actieve bijdrage aan opbouw circulaire economie

Actieve bijdrage aan opbouw circulaire economie

26-11-2014 om 13:00 uur

The New Builders, een samenwerkingsverband tussen leiders uit de bouw die vooroplopen in de transitie, sloten onlangs ...

Lees verder »

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up