Partners

Vaillant Group Netherlands

 

 

Bedrijfsprofiel Bedrijfsprofiel

De Vaillant Group bedenkt en ontwikkelt energiezuinige en schone systeemoplossingen voor verwarming, koeling en warm water. Installatie- en gebruiksgemak zijn daarbij het uitgangspunt. Het familiebedrijf heeft meer dan 140 jaar ervaring in ruim 20 landen wereldwijd. In Europa is de Vaillant Group de op één na grootste fabrikant met verwarmingstechnologie als kerntaak. Het Nederlandse onderdeel van de Vaillant Group bestaat uit twee sterke merken: AWB en Vaillant. Met AWB voor de projectenmarkt en Vaillant als vertrouwde partner voor de particuliere markt. Gedreven door ambitie en innovatie streeft Vaillant Group Netherlands naar de beste service voor haar klanten en producten van hoge kwaliteit.

Samenwerken om de beste resultaten te bereiken

Onze organisatie is onderdeel van de Vaillant Group, een sterke wereldspeler die vooraanstaande producten en technieken ontwikkelt. Internationale kennis en expertise zijn hierdoor altijd binnen handbereik en geven ons de mogelijkheid om vernieuwend te blijven. De wensen en behoeften van onze klanten staan daarbij altijd centraal. Of het nu gaat om het ontwikkelen van nieuwe producten, of om het verbeteren van onze service. Intensieve samenwerking met installateurs, adviseurs, groothandels, woningcorporaties, projectontwikkelaars en vastgoedeigenaren is ons doel. Op die manier halen we het beste uit u en onszelf en bereiken we het maximale resultaat voor onze klanten.

Klaar voor de toekomst

De Vaillant Group is ambitieus en het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten is onze drijvende kracht. Daarbij hebben we altijd het doel voor ogen om eenvoudige oplossingen te ontwikkelen die toekomstbestendig zijn. De Vaillant Group is voor een belangrijk deel gericht op producten en systemen die gebruikmaken van nieuwe energiebronnen en hybride systemen. We voorzien onze klanten van service op maat. Ambitie moet gepaard gaan met een stevige portie Hollandse nuchterheid, zodat we onze beloftes waar kunnen maken.  Dat is onze uitdaging voor nu en de toekomst.

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie
Postadres
Paasheuvelweg 42
1105 BJ Amsterdam

Telefoon: 020-565 92 00

Nieuws Artikelen, events & downloads

Hoe ziet dat eruit, duurzaamheid op een woonboot?

Hoe ziet dat eruit, duurzaamheid op een woonboot?

16 Oct om 10:00 uur
timer 5 min

Zo transformeerde een coaster met een bedompt ruim en centrale machinekamer tot een behaaglijk huis en duurzame ...

Lees verder »

Een duurzaam woonschip

Een duurzaam woonschip

20 Aug om 11:00 uur

Is het een schip of een boot? Een aak misschien? Voor de maritieme fijnproever zal je het niet snel goed zeggen. ...

Lees verder »

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up