Partners

VDR Bouwgroep

 

 

Bedrijfsprofiel Bedrijfsprofiel

VDR Bouwgroep is een full-service bouwonderneming, gespecialiseerd in (logistieke) bedrijfshuisvesting. Vanuit de Metabouw-formule hebben wij landelijk honderden bedrijfsgebouwen ontwikkeld en gerealiseerd. Onze uitgebreide branchekennis heeft ons leren luisteren en kijken naar de klantbehoefte. Goede samenwerking, vertrouwen, openheid en expertise vormen de pijlers voor het ontzorgen van onze klanten. Op basis van uw wensen en behoeften organiseren wij het proces en ontwikkelen wij een gebouw passend bij uw vraagstuk, binnen het vastgestelde budget.

Vanuit ons motto Fair Development and Realisation willen wij een partner zijn, die afspraken nakomt en handelt vanuit respect voor de ander en de omgeving. Kortom, een werkwijze gebaseerd op eerlijkheid, betrokkenheid en duurzaamheid. Fair waar het gaat om de manier waarop we zaken doen. Fair waar het gaat om het milieu. Fair waar het gaat om uw en onze mensen.

Wij zoeken steeds het optimum tussen de eisen en behoeften van uw bedrijfsvoering en het budget. Daarmee maken een we een optimale en integrale uitwerking. Details maken daarin vaak een groot verschil in budget, duurzaamheid, exploitatielast of veiligheid. Deze afwegingen maken wij inzichtelijk en zo nemen we samen de juiste beslissingen. Samen met u en onze partners dragen wij zorg voor representatieve, efficiënte en flexibele bedrijfshuisvesting.

Graag helpen wij u verder met het ontwikkelen en realiseren van uw bedrijfshuisvesting. Vragen of interesse in een vrijblijvend gesprek of advies? We zijn u graag van dienst.

  • Planontwikkeling / turn key bouwplanontwikkeling
  • Projectmanagement
  • Opstellen van PvE en analyse klantvraag
  • Maken van haalbaarheidstudies, investerings- en exploitatieoverzichten
  • Risicoanalyse
  • Begeleiding en advisering ontwerp- en contractfase
  • Integrale technische en procesmatige optimalisatie (bouwkundig - installatietechniek vanuit bedrijfsproces/klantvraag)
  • BREEAM expert
Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie
Bezoekadres
Dortmundstraat 30


Postadres
Dortmundstraat 30
7418 BH Deventer

Telefoon: 0570-690900

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up