Partners

Vescom Nederland B.V.

Industrie

 

 

Bedrijfsprofiel Bedrijfsprofiel

Vescom ontwikkelt, produceert en distribueert hoogwaardige interieurproducten voor de internationale projectmarkt:  wandbekleding, meubelbekleding en gordijnstoffen. 
 
Vescom staat voor kwaliteit. In techniek, vormgeving en service. Onderscheidende ontwerpen en duurzame materialen vormen de basis van de collecties. Producten van Vescom worden toegepast in de projectmarkt. Voornamelijk in de segmenten hospitality, healthcare, office en education. 
 
In deze markten is een groeiende behoefte aan mooie, rijke en sfeervolle interieurproducten, waarbij de functionaliteit van de producten van essentieel belang is. De producten van Vescom sluiten aan bij dit besef. Technisch voldoen de collecties wandbekleding en interieurstoffen aan de hoge kwaliteitseisen die de projectmarkt aan de materialen stelt. Onder meer wat betreft brandwerendheid, toepasbaarheid, lichtechtheid, duurzaamheid en slijtvastheid. 
 
Vescom biedt collecties waarbinnen duurzame keuzes gemaakt kunnen worden. Echter, verantwoord ondernemen gaat voor Vescom verder dan slechts het realiseren van kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten. Vescom produceert met een minimale belasting van het milieu en kiest bewust voor een gescheiden en gecontroleerde afvoer van reststoffen. Dat garandeert een duurzaam productieproces. Vescom is ISO 14001 en ISO 9001 gecertificeerd. 
 
Naast de hoofdvestiging in Deurne (NL) heeft Vescom een wijd vertakt netwerk van eigen verkoopkantoren. In Europa, maar ook in het Midden-Oosten, Azië, LatijnsAmerika en de Verenigde Staten. Elders in de wereld werkt Vescom met distributeurs. Zo blijft zij op de hoogte van internationale ontwikkelingen in de verschillende markten en is zij in staat continu het service- en kennisniveau te verbeteren. 
 
Vescom (1971) maakt deel uit van Vescom Groep. Deze combinatie van wereldwijd opererende ondernemingen is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van hoogwaardige interieurproducten: wandbekleding en interieurstoffen. Omzet circa € 82 Mio. Aantal medewerkers: 360. Vescom groepsbedrijven zijn gevestigd in Europa en Noord-Amerika.
 
 
Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met: Nancy van de Pol - Habraken, Corporate & Marketing Communications t +31 (0)493 350 769 f +31 (0)493 310 645 e n.vandepol@vescom.com www.vescom.nl

Verder lezen
 

Contactpersonen Contactpersonen

 

Interesses Interesses

Thema's:

 

 

 

 

 

Doelgroepen

  • Architectenbureau
 

Contactinformatie Contactinformatie


Industrie

Bezoekadres
Sint Jozefstraat 20
5753 AV Deurne

Postadres
Postbus 70
5750 AB Deurne

Telefoon: +31 493 350 767


Nieuws Artikelen, events & downloads

‘Werk- en leefomgeving is pas gezond bij goede akoestiek'

‘Werk- en leefomgeving is pas gezond bij ...

15 Jul om 10:00 uur

De effecten van akoestiek op prestaties en gezondheid zijn duidelijk. Geluid is niet voor niets de grootste stoorfactor ...

Lees verder »

Gerenoveerd Hotel Nassau Breda: modern met aandacht voor verleden

Gerenoveerd Hotel Nassau Breda: modern met aandacht ...

22-11-2017 om 13:00 uur

Na een grootschalige renovatie is Hotel Nassau Breda een moderne hotspot met een duidelijke knipoog naar ...

Lees verder »

'Integrale benadering noodzakelijk voor healing environment'

'Integrale benadering noodzakelijk voor healing ...

26-06-2017 om 13:00 uur

De Round Table Tour voerde deelnemers afgelopen 8 juni naar Mijn, centrum voor medische zorg in Brunssum. In dit ...

Lees verder »

Vescom partner van Duurzaam Gebouwd

Vescom partner van Duurzaam Gebouwd

11-01-2017 om 11:00 uur

Vescom is partner geworden van Duurzaam Gebouwd. Via een interview laat de organisatie zien hoe zij inzet op duurzaamheid ...

Lees verder »

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up