Partners

VIAC B.V.

Ingenieursbureau

 

 

Bedrijfsprofiel Bedrijfsprofiel

Als toonaangevend en onafhankelijk adviesbureau zijn wij betrokken bij projecten op gebied van installaties, bouwfysica, brandveiligheid, akoestiek en duurzaamheid. Veelal vanaf het eerste initiatief tot en met de ingebruikname van het gebouw.
Wij zijn zeer actief in de markten wonen, zorg, onderwijs, utiliteit, kantoren en monumenten, in nieuwe en bestaande bouwprojecten. Technische ontwikkelingen gaan razendsnel, daarom worden de actuele ontwikkelingen nauwlettend gevolgd. Wij zijn voortdurend bezig om nieuwe inzichten te integreren in onze installatietechnische én bouwfysische adviezen.
 
Kernwaarden
De core business van VIAC is het bedenken van oplossingen voor allerlei energievraagstukken. Wij durven onszelf innovatief en creatief te noemen. Met onze expertise zijn wij voortdurend -vaak proactief- op zoek naar waar wij van toegevoegde waarde kunnen zijn. Wij voelen ons enorm verantwoordelijk voor ieder project, zijn betrokken tot het eind en ontzorgen in het gehele traject. We delen onze kennis, gaan voorbij de vraag van de opdrachtgever en treden buiten de gebaande paden. Daarbij bedenken we vooruitstrevende nieuwe oplossingen en streven we naar verbetering van processen. Door middel van daadkracht en betrokkenheid bouwen we een wederzijdse betekenisvolle relatie op. Hierbij staat het best passende resultaat met de beste kwaliteit voor de eindgebruiker centraal.
Verder lezen
 

Contactpersonen Contactpersonen

 

Contactinformatie Contactinformatie


Ingenieursbureau

Postadres
De Bouw 131
3991 SZ Houten

Telefoon: 088-6542020


Nieuws Artikelen, events & downloads

Gezonde werkomgeving hoogste prioriteit voor nieuwbouw BESIX Dordrecht

Gezonde werkomgeving hoogste prioriteit voor ...

4 Jul om 10:00 uur

‘Een ingetogen duurzaam gebouw met aandacht voor gezondheid en welzijn’. Zo kan het kantoor van BESIX ...

Lees verder »

Innovatieve aanbestedingsstrategie bij nieuwbouwproject de Trip

Innovatieve aanbestedingsstrategie bij nieuwbouwproject ...

12-12-2014 om 15:30 uur

Albert Hulshoff: Minister Blok heeft maandag 1 december het duurzame fundament gelegd onder nieuwbouwproject ‘de Trip’ ...

Lees verder »

Gratis ventilatieprestatiekeuring

Gratis ventilatieprestatiekeuring

17-09-2012 om 12:00 uur

Een goede ventilatie van een woning is van groot belang voor het woongenot van de bewoner. Ventilatiesystemen dragen ...

Lees verder »

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up