Partners

Vilton B.V.

Leverancier / groothandel

 

 

Bedrijfsprofiel Bedrijfsprofiel

Vilton is een van de werkmaatschappijen van Vlint gevestigd in Lelystad. Vilton functioneert als zelfstandige onderneming binnen het marktgebied bouw en is verdeeld in de drie divisies beton, bouw en infra.
 
Vilton en de bouwwereld
Vilton ontwikkelt en produceert producten voor de sectoren bouw, infra en beton.
Constructeurs, architecten en bouwaannemers ervaren het gemak en de kwaliteit van onze opleggingen, waterkeringen, afdichtingen, akoestische materialen, verankeringen, dilatatieprofielen, en koudebrug onderbrekingen.
 
Krachtig in bouw, infra en beton
Oplossingen zijn zelden standaard in de bouw-, infra- en betonsector. Vilton ontwerpt en levert daarom producten op maat. Bij elk project denken wij met u mee over een krachtige oplossing. Neem in een vroeg stadium van het werk contact op met een van onze adviseurs en pluk de vruchten van een doordacht product.
 
Vilton maakt onderdeel uit van een hechte organisatie. Binnen deze organisatie worden overkoepelende faciliteiten gedeeld op het gebied van huisvesting, automatisering, personeel & organisatie en administratie. Het zwaartepunt van de werkzaamheden van Vilton ligt in de Benelux.

MISSIE EN STRATEGIE

Vilton wil door het ontwikkelen van innovatieve producten, kennisdeling en kennisoverdracht, samen met klanten een optimaal bouwproces realiseren tegen lagere kosten, in de bouw, infra en beton.
 
Ontwikkelen, ontwerpen, produceren, vermarkten, beheren
De strategie van Vilton is gericht op verbreding van de positie in de waardeketen van het bouw-, utiliteit- en industriële proces. Dit betekent niet alleen produceren, maar ook ontwikkelen, ontwerpen, vermarkten en beheren. Vanuit een sterke positie in de deelmarkten streeft Vilton naar een goede geografische spreiding van activiteiten in de thuismarkt Nederland en West-Europa.

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie


Overig

Postadres
Minervaweg 99
8239 DL Lelystad

Telefoon: 0888877122


Nieuws Artikelen, events & downloads

c122 c225
Round Table Gebouwschil: 'Bundel kennis om innovaties te vervolmaken'

Round Table Gebouwschil: 'Bundel kennis om innovaties ...

27-10-2017 om 11:00 uur

Google je de term 'Gebouwschil' kom je uit bij termen als thermische isolatie, energieneutraal bouwen, luchtdichtheid ...

Lees verder »

c161 c225
Nieuwe partner Duurzaam Gebouwd: Vilton

Nieuwe partner Duurzaam Gebouwd: Vilton

20-03-2017 om 11:00 uur

In Vilton heeft Duurzaam Gebouwd een nieuwe partner. Technisch directeur Freddy Holwerda introduceert het bedrijf.

Lees verder »

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up