Partners

Xylem Water Solutions Netherlands B.V.

Leverancier / groothandel

 

 

Bedrijfsprofiel Bedrijfsprofiel

Xylem (NYSE: XYL) is een leidende mondiale leverancier van watertechnologie, die zijn klanten in staat stelt water te transporten, te behandelen, te testen en efficiënt te gebruiken in de openbare sector, de woning- en utiliteitsbouw, de industrie en de agrarische sector. Via een aantal marktleidende merken is de onderneming actief in meer dan 150 landen met medewerkers die beschikken over een brede expertise en een sterke focus op het vinden van plaatselijke oplossingen voor 's werelds grootste uitdagingen op het gebied van water- en afvalwater. Het hoofdkantoor van Xylem is gevestigd in Rye Brook, New York, V.S.. Het bedrijf heeft 12.500 werknemers over de hele wereld. In de afgelopen drie jaar werd Xylem opgenomen in de Dow Jones Sustainability Index voor het bevorderen van duurzame mondiale bedrijfspraktijken en oplossingen.

Xylem Nederland

In Nederland zijn 150 werknemers werkzaam voor Xylem “Van duurzaam ontwerp tot optimaal functioneren” is ons motto. En met dat in gedachten gaan de ervaren en vakkundige medewerkers van Xylem samen met u elke uitdaging op het gebied van water(vraagstukken) aan. Met de merken Flojet, Flygt, Godwin, Leopold, Lowara, Sanitaire en Wedeco kan Xylem elke stap in de watercyclus verzorgen.

In Nederland is de MVO zelfverklaring (ISO2600) het vertrekpunt voor het blijvend verduurzamen van de Xylem organisatie en haar producten en diensten.

Bezoek ons voor meer informatie op www.xyleminc.com/nl

Volg Xylem op LinkedIn

Verder lezen
 

Contactinformatie Contactinformatie


Leverancier / groothandel

Postadres
Pieter Zeemanweg 240
3316 GZ Dordrecht


Nieuws Artikelen, events & downloads

200 pompen in duurzaam winkelcentrum

200 pompen in duurzaam winkelcentrum

18-10-2016 om 15:30 uur

Met een oppervlakte van ruim 100.000 vierkante meter is de Mall of Scandinavia in Stockholm het grootste winkelcentrum ...

Lees verder »

Nieuwe partner Duurzaam Gebouwd: Xylem

Nieuwe partner Duurzaam Gebouwd: Xylem

07-09-2015 om 13:00 uur

Watertechnologieleverancier Xylem is partner geworden bij Duurzaam Gebouwd. In dit interview stelt managing director ...

Lees verder »

Energiescan toont mogelijke winst pompen

Energiescan toont mogelijke winst pompen

04-08-2015 om 11:00 uur

Onafhankelijk wereldwijd onderzoek heeft aangetoond dat 10% van de wereldwijde elektrische energie op gaat aan ...

Lees verder »

Naar het overzicht »

keyboard_arrow_up