Zoeken

Expertpanel

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle updates!

Mobiele winkel voor duurzaam wonen in Groningen

Mobiele winkel voor duurzaam wonen in Groningen

De duurzame, rijdende winkel van het energieloket ‘Groningen woont SLIM’ is op 1 oktober geopend. Inwoners kunnen dankzij de winkel simpel en snel energiebesparende maatregelen aanschaffen.

Het loket adviseert bewoners ook meteen over financieringsmanieren van de maatregelen en kan als opdrachtnemer gelden voor de complete uitvoering. Duurzaam Gebouwd-partner Gasunie werkt mee aan de uitbreiding van het aanbod met de hybride warmtepomp.  

Op de website van Groningenwoontslim is meer informatie te vinden over maatregelen om woningen energiezuiniger te maken. De one-stop-shop voor onafhankelijk advies en begeleiding bij verduurzaming kan uitkomst bieden voor huiseigenaren die verduurzaming een kostbare en complexe aangelegenheid vinden.  

Foto: Het energieloket ‘Groningen woont SLIM’ gaat van start

 

  |  2 reactiespermalink

Reacties

  • Denkt de energieloket hierbij ook aan kunststof kozijnen? Ik heb laatst kunststof kozijnen aangeschaft bij benitech. zij hadden mij een linkje gedaan naar een artikel over passief bouwen, misschien interessante informatie voor geïnteresseerden in duurzaam wonen? https://www.benitech.nl/passief-bouwen

    Kim van der Weide  |  woensdag 12 oktober 2016 @ 09:38 uur

  • Denkt het loket hierbij ook aan kunststof kozijnen? Laatst heb ik kunststof kozijnen laten plaatsen door Benitech. Zij gaven me een linkje naar een artikel over passief bouwen, misschien interessant voor geïnteresseerden in duurzaam bouwen en energiebesparende woningen? https://www.benitech.nl/passief-bouwen

    Kim van der Weide  |  woensdag 12 oktober 2016 @ 09:39 uur

Reactie plaatsen

  Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties

Terug naar boven