De impact van gezonde gebouwen voor gebruiker en omgeving

Geen werkgever kan zich meer een kantoor oude stijl veroorloven. En aannemers moeten meer dan ooit nadenken over de luchtkwaliteit in de huizen die zij bouwen. Zijn alle maatregelen, zoals flexibel werken in een gezonde, stimulerende omgeving, of de aanstaande BENG ook echt succesvol en wat zijn de belangrijkste bijdragen daaraan? Welke maatregelen horen zeker in een gebouw anno 2020 thuis en welke behoren tot de keuzemogelijkheden. Diverse deskundigen, onafhankelijk of vanuit de praktijk (vastgoed, technologie) leveren verschillende nieuwe invalshoeken en inzichten op.

Als jij je aanmeldt voor dit side event heb je ook direct gratis toegang tot Building Holland. Een week voorafgaand aan het event krijg je een badge via Building Holland.

Gratis deelname: schrijf nu in

Tijd Programmaonderdeel
13:00 uur Ontvangst met koffie en thee
13:30 uur keyboard_arrow_downDe toekomst van gezonde gebouwen, korte en lange termijn
Désirée Driessenaar (Healty Building Network)
Gezonde gebouwen zijn een must. Desiree start met de korte termijn, ze put uit recent onderzoek door de Universiteit van Maastricht om duidelijk te maken waarom we gezonde gebouwen moeten willen. Ze laat zien hoe de business case van gezonde gebouwen rendabel gemaakt kan worden. Vervolgens toont ze een vergezicht. Ze vertelt waarom we moeten innoveren met lokale, overvloedig aanwezige materialen. Waarom we soms beter af zijn met natuurlijke technologie dan met machines. Kortom, ze geeft ons een korte en lange termijn visie op gezonde gebouwen.
14:00 uur keyboard_arrow_downHoe gezondheid en digitalisering in praktijkcasus NS bij elkaar komen
Sven Evertz, Jan Malestein
Door zachte en harde waarden aan elkaar te verbinden krijgt NS verse inzichten in de verbeteringsmogelijkheden van het binnenklimaat. De presentatie geeft de deelnemer een unieke inkijk in een praktijkproject waar gezondheid, communicatie, samenwerking en digitalisering als één geheel bij elkaar komen. Naast de techniek en gezondheidskundige analyses wordt ook aandacht gegeven aan de participatie van de eigen medewerkers van NS in het project met als doel het creëren van draagvlak en een optimaal project-resultaat.
14:30 uur Next Generation Logistics
15:00 uur Q&A
15:30 uur Einde seminar

Gratis deelname: schrijf nu in

Je gegevens
Contactgegevens
Adresgegevens
incl. toevoegingen
Bijzonderheden
Overige gegevens
Akkoord
keyboard_arrow_up